Buvusi Leonardo Coheno vadybininkė pripažinta kalta dėl priekabiavimo

Buvusi Leonardo Coheno vadybininkė ketvirtadienį po savaitę trukusio bylos nagrinėjimo teisme buvo pripažinta kalta dėl priekabiavimo prie šio dainininko veterano.

Teismas išgirdo šimtus keiksmais „pagražintų“ buvusios vadybininkės Kelley Lynch žinučių. Be to, atsakovė, kuri 17 metų dirbo L.Cohenui ir trumpai buvo jo meilužė, taip pat buvo nuteista dėl nurodymo nebandyti susisiekti su L.Cohenu pažeidimo, praneša laikraštis „The Los Angeles Times“.

L.Cohenas, tarp kurio hitų yra „Suzanne“ ir „Hallelujah“, vadybininkę atleido 2004 metais, apkaltinęs ją iš jo pavogus maždaug 5 mln. dolerių, kai jis gyveno viename vienuolyne netoli Los Andželo. Dėl to jis turėjęs vėl pradėti gastroliuoti, nors jau buvo vyresnis nei 70 metų amžiaus.

2005 metais dainininkas iškėlė K.Lynch ieškinį, ir teisėjas nurodė jai sumokėti jam 9,5 mln. dolerių.

Nuo praėjusios savaitės K.Lynch Los Andžele buvo teisiama dėl priekabiavimo prie L.Coheno, kuris liudijo, kad ji nuolat kaltindavo ji „esant narkomanu ir daugeliu kitų dalykų“.

Teismas buvo supažindintas su balso žinutėmis ir elektroniniais laiškais, kuriuos, kaip teigia kaltintojai, išsiuntė 55 metų K.Lynch.

„Leonardas Normanas Cohenas turėtų būti pastatytas prieš šaulių būrį ir sušaudytas“, - viename elektroniniame laiške rašė K.Lynch. Tą ištrauką teisėjo prašymu perskaitė pats dainininkas.

Nevengdama keiksmažodžių ir paminėdama kitas muzikos industrijos žvaigždes, tarp jų - Philą Spectorą ir Bobą Dylaną, K.Lynch taip pat išvadino L.Coheną vagimi, gobšuoliu ir narkomanu, komentavo jo seksualinį pajėgumą.

Po minėto 2005-ųjų ieškinio, pašlijus jo finansams, L.Cohenas 2008-aisiais, po 15 metų pertraukos, atnaujino koncertinę veiklą. Nuo to laiko jis labai sėkmingai gastroliuoja ir atkūrė savo karjerą bei reputaciją visame pasaulyje.

K.Lynch yra sulaikyta vietoje 25 tūkst. dolerių užstato. Jos advokatas Michaelas Kelly praėjusią savaitę sakė, kad ši byla „labai daug kalba apie santykius ir apie tai, kaip santykiai dažnai tampa bjaurūs“.

Bausmė K.Lynch turi būti paskirta kitą savaitę, nurodo minėtas laikraštis.


Šiame straipsnyje: Leonardas Cohenas

NAUJAUSI KOMENTARAI

DDDDDD

DDDDDD portretas
KAI BIRKA VEDŽIOJA TAI TOKIUS TEGUL IR DUBASINA IR IŠNAUDOJA. MEILĖS NEREIK, REIK TIK SEKSO, GAUNI VISKO SU KAUPU, KAD NET SENATVĖJE SRĖBTI REIK.

Luke Kelly

Luke Kelly portretas
Kas tas Cohenas?

Mėgstamiausias dainininkas

Mėgstamiausias dainininkas portretas
Fantastiškas atlikėjas,puikaus balso,pats rašo dainas..Tiesiog myliu jo dainas,jo balsą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių