Buvusi dainininko Leonardo Coheno vadybininkė pasiųsta už grotų

Buvusi Leonardo Coheno vadybininkė antradienį buvo nuteista pusantrų metų kalėti už priekabiavimą prie dainininko.

Savaitę trukusio bylos nagrinėjimo metu teismas išklausė šimtus keiksmažodžiais „pagražintų“ buvusios vadybininkės Kelley Lynch žinučių.

Nors K.Lynch dėl Kalifornijos kalėjimų perpildymo už grotų tikriausiai praleis daug mažiau laiko, jai, be kalėjimo bausmės, paskirtas ir penkerių metų bandomasis laikotarpis, be to, nurodyta lankyti pykčio valdymo kursus.

Atsakovė, kuri 17 metų dirbo L.Cohenui ir trumpai buvo jo meilužė, praėjusią savaitę buvo pripažinta kalta dėl penkių kaltinimų, susijusių su priekabiavimu prie dainininko ir nurodymo nebandyti susisiekti su juo pažeidimu.

L.Cohenas, tarp kurio hitų yra „Suzanne“ ir „Hallelujah“, vadybininkę atleido 2004 metais, apkaltinęs ją iš jo pavogus maždaug 5 mln. dolerių, kai jis gyveno viename vienuolyne netoli Los Andželo. Dėl to jis turėjęs vėl pradėti gastroliuoti, nors jau buvo vyresnis nei 70 metų amžiaus.

2005 metais dainininkas iškėlė K.Lynch ieškinį, ir teisėjas nurodė jai sumokėti jam 9,5 mln. dolerių. Tačiau pašlijus jo finansams, L.Cohenas 2008-aisiais, po 15 metų pertraukos, atnaujino koncertinę veiklą. Nuo to laiko jis labai sėkmingai gastroliuoja ir atkūrė savo karjerą bei reputaciją visame pasaulyje.

Teismas buvo supažindintas su balso žinutėmis ir elektroniniais laiškais, kuriuos, kaip teigia kaltintojai, išsiuntė 55 metų K.Lynch.

„Leonardas Normanas Cohenas turėtų būti pastatytas prieš šaulių būrį ir sušaudytas“, - viename elektroniniame laiške rašė K.Lynch. Tą ištrauką teisėjo prašymu perskaitė pats dainininkas.

Nevengdama keiksmažodžių K.Lynch taip pat išvadino L.Coheną vagimi, gobšuoliu ir narkomanu, ironiškai komentavo jo seksualinį pajėgumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių