Buvusi „Be tabu“ vedėja R.Kurienė grįžta į TV eterį

Po keturių metų pertraukos į televizijos eterį grįžta žavingoji buvusios laidos „Be tabu“ vedėja Ramunė Kurienė.

Tie metai, praleisti be televizijos, paparacų blyksčių ir įvairių klausimų apie asmeninį bei profesinį gyvenimą, žaviajai laidų vedėjai praėjo siekiant magistro laipsnio Vilniaus universitete, dirbant nekilnojamojo turto agentūroje ir rūpinantis trečiąja dukrele.

„Į televiziją grįžti neplanavau, tačiau sulaukusi gero bičiulio skambučio sutikau priimti naują iššūkį ir sugrįžti ten, kur manęs jau kurį laiką nebuvo matyti. Pasakiau „Taip“ tik todėl, kad mano darbas bus ne tik bendrauti su TV3 žiūrovais televizijos ekrane, bet ir darbuotis už kadro“, – sako į televiziją sugrįžtanti Ramunė.

Kol kas nauja TV3 laidos vedėja paslaptingai šypsosi ir laidos detalių atskleisti nenori, bet užsimena, kad šis pasiūlymas ją suviliojo ir tuo, kad iki šiol jai su tokiu laidos žanru dirbti neteko.

„Man labai smagu, kad galėsiu pati įsijungti į procesą ir nebūti tik tuo žmogumi, kuris  perskaito jam parašytą tekstą. Aš būsiu kūrybinės grupės dalis ir tai man leis labiau įsijausti į naujos laidos vedėjos amplua“, – apie pasikeitimus užsimena R. Kurienė.


Šiame straipsnyje: kurienėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių