A. Butkus: „Žvaigždžių duetams“ dėkoju už postūmį į muziką

Kelias į televiziją veda per šokių projektus. Tai puikiai įrodo šokėjo Andriaus Butkaus, kurį tvirtai laiko LNK ir vieną po kito jam patiki savo projektus.

Vaikinas sužibėjo projektuose „Ledo žvaigždės“, „Šok su manimi“, uždainavo „Žvaigždžių duetuose“, o pastaraisiais metais buvo „paaukštintas“ iki laidų vedėjo ir į savo gyvenimo aprašą įtraukė LNK projektus „Mano vyras gali“, „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“. Šiemet jam patikėta vesti populiariuosius, jau septintą kartą vyksiančius „Žvaigždžių duetus“. Belaukdami naujojo sezono starto šį šeštadienį, kalbėjomės su A.Butkumi.

-  Pats baigėte „Žvaigždžių duetų“ mokyklą. Už kokias jos pamokas esate dėkingas?

-   Už patirtį, už vokalo pamokas, už galimybę atrasti kitus amplua scenoje, už naujas ir dideles galimybes, už postūmį tapti šokančiu atlikėju. Jei ne „Žvaigždžių duetai“, aš vargiai būčiau ryžęsis pasukti į muziką ir apskritai turėti su ja susijusių planų.

-  Kas jums šiandien yra dainavimas?

-  Įdomus užsiėmimas, laisvalaikis, atsipalaidavimas. Taip pat gautų pamokų kartojimas ir muzikinės formos palaikymas.

-  Kokių patarimų duotumėte „Žvaigždžių duetų“ naujokams?

-    Nelaikau savęs tokiu „protu“, kad galėčiau dalyti patarimus. Bet, kaip perėjęs „Žvaigždžių duetų“ vandenį ir ugnį, pasakyčiau tradiciškai – kiek įmanoma, reikia palikti jaudulį užkulisiuose, o scenoje viską padaryti užtikrintai, kad ir kas nutiktų, planą įgyvendinti iki galo. Televizijoje esu jau kurį laiką, bet žinau, kad neįmanoma priprasti prie eterio adrenalino, tačiau įmanoma atrasti savus būdus, kaip jaudulį pažaboti.

-  Šokių projekte žadinote aistrą. Ką žadinsite „Žvaigždžių duetuose“?

-  Vėl tą pačią aistrą. Juk be aistros nesisuka pasaulis. Ir, aišku, profesionalumą, kad žiūrovai neliktų nusivylę, o dalyviai liktų patenkinti savimi ir „nechaltūrintų“.

-  Kodėl žiūrovams vertėtų įsijungti „Žvaigždžių duetus“?

-  Dėl to paties, dėl ko buvo verta žiūrėti ankstesnius „Žvaigždžių duetų“ sezonus. Be to, tai puikus būdas praleisti laiką ir kartu sirgti už mėgstamą porą.

„Žvaigždžių duetai“ – šeštadieniais 19.00 val. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių