Būrėja iš kavos tirščių išpranašavo D. Bilevičiūtei nėštumą

Būrimas kavos tirščiais - vienintelis praktinės magijos ritualas, kurio pranašystės visada visais laikais išsipildydavo. Kavos nuosėdų raštas ant puodelio dugno gali pranešti apie netikėtą artimo žmogaus mirtį arba būsimo vaikelio gimimą. Neįtikėtina, kad šį kartą būrėjos įžvalgos kavos tirščiuose suglumino žinomą dainininkę Dainą Bilevičiūtę, kuri išgirdo, kad netrukus ne tik  išgyvens paauglišką meilę, bet ir  turės susitaikyti su tos meilės rezultatu – būsimu nėštumu.

„Norėjau sužinoti, kokia laukia manęs kūrybinė ateitis, o štai išgirdau žadą atimančią naujieną”- šypsosi scenos atlikėja, kuri nedrąsiai būrėjos paklausė, ar ne per vėlu  jai gimdyti vaikus? Likimo pranašautoja užtikrino, kad kavos tirščių piešinyje ji  tikrai mato Dainos Bilevičiūtės nėštumą. Apie tai šį antradienio vakarą 20 val. pasakos LNK laida „Pasaulis X“ su Giedriumi Leškevičiumi.

Neseniai išgyvenusi skaudžius likimo smūgius, Daina neseniai patyrė dar vieną, tik ši kartą ne finansinį, bet kūrybinį fiasko.  Siekdama išmokyti dainuoti Minedą, Dainą buvo nepelnytai apšmeižta. Minedas paskelbė visai Lietuvai, kad Daina prie jo priekabiauja ir nori jį suvilioti.

„Kai pradėjo kalbėti tokias nesąmones, supratau, kad reikalą turiu su blaivų protą praradusiu žmogumi”- nežarsto komplimentų buvusiam mokiniu jo mokytoja, kuri iš tiesų artimiausiu metu pagal  likimo pranašautojos iš kavos tirščių įžvalgas turėtų suvilioti vyrą. Aišku, tai nebus  MInedas. Būrėja patikino, kad tai bus vyras, kuris Dainai  padovanos ne tik aistringą meilę, bet net ir namą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

meistras

meistras portretas
Nu rugio paemes pridrosciau

vot tak

vot tak portretas
ne sernas uz bulviu maisa nebarskintu o cia apie nestuma kalba...per sena ji sena kliurka

kaimietis

kaimietis portretas
psichinė iš kavo tirščių visko gali prišnekėti klimaksinei bobai
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių