BTV stoja į konkurencinę kovą

Tuo metu, kai kitos televizijos ryžtingai ar tyliai atsisakinėja laidų, BTV vyksta atvirkščias procesas. Itin kukliai prisistačiusi televizijos sezono pradžioje - rudenį, šiandien BTV skelbia, kad nuo vasario mėnesio pradžios gerokai atnaujins programą. Bus pristatytos penkios naujos autorinės laidos ir dar daugiau - naujų vedėjų.

Pirmadieniais geriausiu laiku - 19.10val. - bus rodoma tiriamosios zurnalistikos laida „Lietuvos žinių tyrimas“. Ją ves buvęs LNK laidų redaktorius Vitalius Zaikauskas.

Antradieniais tuo pačiu vakaro laiku prasidės geros nuotaikos TV žurnalas, kurį ves Seimo nariu netapęs, bet žurnalistinio profesionalumo per rinkimų kampaniją, tikėtina, neišbarstęs Henrikas Vaitiekunas. Laidas „Geriau nebūna“, „Būna ir geriau...“ kūręs ir vedęs žurnalistas naujo savo projekto pavadinimą priderino prie ankstesnių. „To dar nebuvo...“ - kol kas naujausias ir ambicingiausias, jei spręsime iš pavadinimo, H.Vaitiekūno kūrinys.

Nauju laiku - trečiadieniais, taip pat 19.10 val., matysime persikėlusią Kęsto Rimdžiaus  laidą „Stilinga!“

Pirmadieniais 20.25 val. BTV ekrane - pokalbių laida “Svarbus pokalbis”, kurią kurs ir ves žurnalistė Jurga Tvaskienė. Ketvirtadieniais tuo metu tiesioginiame eteryje - su „Lietuvos ryto TV“ ką tik atsisveikinusio Arno Klivečkos amžinoji „Sąmokslo teorija“.

Sustiprės ir laida „Akistata su Lietuva“: antradieniais ir ketvirtadieniais ją toliau ves Aurimas Perednis, o trečiadieniais - į Lietuvos radiją ir televiziją po daug diskusijų sukėlusių atleidimo taip ir nesugrįžęs Darius Kuolys.

Vilmos Čereškienės laida „Tarp miesto ir kaimo“ nuo šiol sekmadieniais bus rodoma 13.30 val. O 16 val. prasidės dar vienos „imigrantės“ - taip pat buvusios „Lietuvos rytoTV“ darbuotojos Algimantos Žukauskienės laida apie gamtą „Girių horizontai“.
 
 


Šiame straipsnyje: BTVVaitiekūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių