Britų kunigaikštienė prisiminė jaunystę su žolės riedulio rinktine

Princo Williamo (Viljamo) žmona Catherine (Ketrin) ketvirtadienį prisiminė savo jaunystę, kai žaidė mokyklos žolės riedulio komandoje ir buvo jos kapitonė. Dabar ji net pelnė įvartį aplankiusi Didžiosios Britanijos žolės riedulio rinktinę, kuri rengiasi Olimpinėms žaidynėms.

Buvusi Kate Middleton nusimetė aukštakulnius, apsiavė sportbačius, mėlyną švarkelį pakeitė į pilką sportinį nertinį, kad pažaistų su rinktine 2012-ųjųmetų olimpinių vasaros žaidynių stadione Stratforde, rytų Londone. Dar ji mūvėjo prie kūną prigludusius rožinius džinsus.

30-metė kunigaikštienė, kadaise buvusi elitinės Marlboro kolegijos žolės riedulio komandos kapitonė, vėliau sakė, jog buvojimas aikštėje jaudinantis, bet nuostabus. „Aš pasiilgstu žaidimo“, - pridūrė ji.
Kate, dabar vadinama Kembridžo kunigaikštiene, tris kartus mušė kamuoliuką iš kairės, bet į vartus nepataikė. Paskui ji pamėgino mušti iš vidurio ir pelnė įvartį, kuris buvo palydėtas garsiais stebinčiųjų plojimais.

Rinktinė padovanojo kunigaikštienei baltą berankovį su užrašu „Cambridge “ ant nugaros bei polo marškinėlius Williamui, kuris šiuo metu tarnauja paieškos ir gelbėjimo sraigtasparnio pilotu Folklando salose Pietų Atlante.

Catherine yra Britanijos olimpinių ir parolimpinių komandų ambasadorė - tai viena pirmųjų jos rolių nuo 2011-ųjų balandžio, kai ji ištekėjo už princo Williamo, britų karališkojo sosto antrojo įpėdinio.
Vėliau ketvirtadienį Catherine kartu su Williamo tėvu princu Charlesu (Čarlzu) ir jo žmona Camilla (Kamila) aplankė meno galeriją Londone.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių