Britų aktorius H. Grantas antrąkart tapo tėvu

Hugh Grantas šeštadienį paskelbė, kad jo draugė kinė Tinglan Hong pagimdė antrąjį jo vaiką – berniuką.

„Atsakydamas kai kuriems žurnalistams, (pranešu, jog) nepaprastai džiaugiuosi, kad mano duktė dabar turi broliuką. Dievinu juos abu iki nemadingo laipsnio. Jie turi nuostabią mamą“, - „Twitter“ parašė britų aktorius.

„Ir kad būtų visiškai aišku: aš esu tėtis“, - pridūrė jis antroje žinutėje.

Savo pranešimą jis paskelbė reaguodamas į britų laikraščio „The Mail on Sunday“ straipsnį, kuriame rašoma, kad kūdikis Felixas Changas vienoje Vakarų Londono ligoninėje gimė gruodžio 29 dieną. Bulvarinis leidinys citavo vasario 14 dieną išduotą gimimo liudijimą.

52 metų H.Grantas, kuris labiausiai garsėja vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Norting Hilas“ (Notting Hill) ir „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės“ (Four Weddings and a Funeral), naujagimio vardo „Twitter“ nepaskelbė.

Pirmasis aktoriaus ir T.Hong vaikas gimė 2011 metais. Tada aktoriaus atstovė pranešė, kad mergaitė Tabitha yra „trumpalaikio romano“ vaisius, bet H.Grantas „negalėtų būti laimingesnis ar labiau palaikantis“.

Po kelių dienų T.Hong Didžiojoje Britanijoje pasiekė teismo uždraudimą, kuriuo ji ir vaikas apsaugomi nuo „priekabiavimo“. Moteris tuo metu tvirtino, kad dėl paparacų jos gyvenimas pasidarė nepakenčiamas.

Pats H.Grantas yra aktyvus britų bulvarinių laikraščių kultūros kritikas.

Šeštadienį „Twitter“ žinutėse jis užsiminė, kad spauda iškapstė jo sūnaus gimimo liudijimą ir teiraujasi. „Dabar patvirtinau, ... vildamasis, kad mano šeima bus palikta ramybėje“, - rašė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių