Britas M.Roudette‘as dainuos su biomedicinos diagnostikos studente

LNK muzikiniame projekte šį sekmadienį laukiamas ypatingas svečias – Didžiosios Britanijos žvaigždė, buvęs grupės „Mattafix“ lyderis Marlonas Roudette‘as.

Jaunimo dievaitis, išgarsėjęs hitais „Anti Hero“ ir „New Age“, jau turi scenos partnerę, su kuria kartu dainuos „Lietuvos balse“. Ja tapo Violetos Tarasovienės mokinė Monika Mėčiūtė. Balsingoji aštuoniolikmetė Vilniuje studijuoja biomedicinos diagnostiką.

- Monika, kaip reagavai, kai tavo Mokytoja Violeta Tarasovienė pranešė džiugią žinią, kad dainuosi su Europos žvaigžde?

- Sužinojusi šią naujieną net prisėdau ant kėdės iš nuostabos. Kai man paskambino Mokytoja Violeta, tuo metu namiškiams pasakojau, kad labai nelaukiu sekmadienio, kai reikės pasirodyti „Lietuvos balso“ scenoje, kadangi labai bijau. Tačiau sužinojusi, kad man suteikta galimybė padainuoti su Marlonu, labai apsidžiaugiau.

- Kokios mintys pirmiausiai sukosi galvoje, kai sužinojai šią svarbią naujieną?

- Mano Mokytoja Violeta paskambino vakare ir pirmiausia pabarė mane, kad neatsiunčiu sąrašo dainų, kurias norėčiau dainuoti kitose finalinėse kovose, jei į jas pakliūsiu. Vis dėlto pokalbio pabaigoje V. Tarasovienė pasakė, kad Marlonas bus mano scenos partneris. Kokia buvo pirma į galvą atėjusi mintis? Susinervinau, nes mano anglų kalbos žinios yra gana blogos. Tiesą pasakius, iš pradžių pamaniau, kad man sekmadienį bus „šakės“. Bet vėliau nusiraminau.

- Kam pirmiausiai pranešei, kad „Lietuvos balse“ dainuosi su svajinguoju Marlonu?

- Visiems šeimos nariams, nes tuo metu buvau grįžusi į gimtąją Kretingą. Kai baigiau pokalbį, atstriksėjau į virtuvę ir visiems pasakiau šią džiugią naujieną. Mama net apsiverkė iš džiaugsmo. Ir aš negalėjau atsidžiaugti, kad man atiteko tokia garbė ir, žinoma, atsakomybė.

- Kuo tau patinka Marlono Roudette'o muzika?

- Tiesą pasakius, niekada jo, kaip solisto, dainų neklausiau. Tačiau man patiko buvusios Marlono grupės „Mattafix“ kūrinys „Big City Life“. Girdėjau, kad Lietuvos žmonėms dainininkas atliks ir šį kūrinį.

- Tu turėsi galimybę ne tik padainuoti kartu su Marlonu, bet ir su juo pabendrauti. Kokių klausimų turi šiam dainininkui?

- Turiu pasiruošusi begalę klausimų. Noriu sužinoti, kaip jis pradėjo siekti karjeros aukštumų, ar jis visada ketina pragyventi iš muzikos, ar yra patenkintas pasirinkęs tokį kelią. Taip pat noriu išsiaiškinti, ką jam teko paaukoti tapus garsiu Europos atlikėju?

- Marlonas garsėja subtilia ir melodinga muzika, o tu „Lietuvos balso“ scenoje publiką žavi kaip efektingų ir ritmingų dainų atlikėja. Kaip manai, ar nesate pernelyg skirtingi?

- Nemanau. Jei atvirai, mano širdyje dažniausiai skamba lyriška ir melodinga muzika. Nuo pat vaikystės atlikdavau tokio stiliaus muziką, o čia, „Lietuvos balse“, noriu parodyti kitokį savo amplua. Taigi jau šį sekmadienį scenoje būsiu tikroji aš – romantikė. Žiūrėsime, kaip man seksis ir kaip žiūrovai mane priims.

- Judu su Marlonu dainuosite kūrinį „New Age“, kuris buvo vienas didžiausių praėjusių metų hitų Europoje. Kuo tau ypatinga ši daina?

- Ši daina gana prasminga ir nebanali. Ji apie šiuolaikinio žmogaus gyvenimą. Iki šiol nemokėjau dainos teksto, todėl žodžius pradėjau mokytis tą patį vakarą, kai sužinojau, kad dainuosiu su Marlonu.

- Ar ketini Marloną pakviesti į „Lietuvos balso“ dūzges, kuriose pradėta tradicija gyvai muzikuoti?

- Žinoma. Ir labai tikiuosi, kad jis sutiks!

Kaip biomedicinos diagnostikos studentei Monikai seksis finalinėje „Lietuvos balso“ kovoje ir kaip skambės dainininkės duetas su Marlonu Roudette‘u, paaiškės jau šį sekmadienį, 19.30 val. per LNK ir gyvai Vilniaus „Pramogų arenoje“. Bilietus į koncertą platina „Bilietai.lt“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių