Bradas Pittas paneigė gandus apie vestuves rugpjūtį

Bradas Pittas antradienį paneigė gandus, kad rugpjūtį įvyks jo vestuvės su Angelina Jolie.

B.Pittas taip pat sakė, kad jo partnerė antradienį nepasirodys su juo ant raudonojo Kanų festivalio kilimo, kuris bus patiestas jo naujo filmo „Nužudyti juos švelniai“ (Killing Them Softly) premjerai.

„Jos dabar čia nėra. Ji rengiasi filmui, kuris prasidės gana greitai“, - sakė 48 metų aktorius, kuris pasirodė su pašiauštais šviesiai padažytais plaukais ir maža barzdele. Su žurnalistais jis kalbėjosi po savo filmo peržiūros spaudos atstovams.

Paklaustas, ar ketina drauge su 36 metų A.Jolie vaidinti dar viename filme, jis atsakė: „Iš tikrųjų tai man labai patiktų“.

„Iš tikrųjų realiai, tikrai neturime (numatę) datos (vestuvėms)“, - sakė jis. Balandžio mėnesį pora paskelbė, kad planuoja vestuves, kurios įvyktų po šešių vaikų atsiradimo ir ne vienų drauge nugyventų metų.

B.Pitto ir A.Jolie meilė įsiliepsnojo 2005 metų juostos „Ponas ir ponia Smitai“ (Mr. and Mrs. Smith) filmavimo aikštelėje. Jie turi tris biologinius savo vaikus ir tris įvaikius.

Naujajame savo filme B.Pittas vaidina samdomą žudiką, dirbantį nusikaltėlių sindikatui, valdomam kaip ir bet kuri didelė JAV korporacija, karpanti išlaidas dėl recesijos.

„Nužudyti juos švelniai“ yra vienas iš 22 filmų, kurie Kanų kino festivalyje varžosi dėl prestižinės „Auksinės palmės šakelės“. Ji bus įteikta sekmadienį.


Šiame straipsnyje: Bradas PittasAngelina Jolie

NAUJAUSI KOMENTARAI

jokio

jokio portretas
skirtumo.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių