Bolivudo žvaigždė S.R.Khanas susilaukė sūnaus

Bolivudo superžvaigždė Shahas Rukhas Khanas  gegužės pabaigoje trečią kartą tapo tėvu, trečiadienį pranešė Mumbajaus pareigūnai, nerimstant abejonėms, ar aktorius ir jo sutuoktinė neatliko neteisėtu šalyje laikomo prenatalinio kūdikio lyties nustatymo tyrimo.Mumbajaus savivaldybės institucijos atstovas pranešė, kad gautas patvirtinimas, jog 47-erių Sh.R. Khanas ir jo žmona Gauri gegužės mėnesį susilaukė berniuko šiauriniame Mumbajaus priemiestyje.

„Andherio ligoninė informavo BMC sveikatos apsaugos skyrių, kad berniukas gimė 2013 metų gegužės 27 dieną“, - nurodė Didžiojo Mumbajaus municipaliteto (BMC) atstovas Vijayas Khabale Patilas.

Paauglius sūnų ir dukterį auginanti pora šiuo klausimu nepaskelbė atskiro pranešimo, tačiau pagal galiojančią tvarką, duomenis apie naujagimius ligoninės privalo perduoti BMC.

Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, poros kūdikį galėjo išnešioti surogatinė motina.

Tai, kad kūdikis gimė gegužę, reiškia, kad jis pasaulį išvydo anksčiau, nei žiniasklaida paskelbė žinią, jog Khanai laukiasi berniuko. Be to, kyla įtarimų, kad pora galėjo atlikti draudžiamą vaisiaus lyties nustatymo tyrimą.

Po šių pranešimų Indijos radiologijos ir diagnostinės vizualizacijos asociacija kreipėsi į sveikatos apsaugos pareigūnus, prašydama ištirti šį atvejį.

Vietos žiniasklaida trečiadienį informavo, kad BMC dar nebaigė šio tyrimo, nors V.Ch.Patilas negalėjo to patvirtinti.

Indija draudžia vaisiaus lyties nustatymo tyrimus, nes daugumai šeimų pageidaujant berniukų, moteriškos lyties embrionų yra atsikratoma.

Sh.R.Khanas, gerai žinomas iš filmų „Dilwale Dulhania Le Jayenge“ (Nepagrobta nuotaka) ir „Mano vardas Khanas“ (My Name is Khan), šiemet buvo pirmas „Forbes“ paskelbtame turtingiausių Indijos įžymybių šimtuke. Paskaičiuota, kad per metus jis uždirbo 37,7 mln. JAV dolerių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių