B.Moisejevas taikosi į A.Pugačiovos vietą

Visą Rytų Europą akimirksniu apskriejusi žinia apie Alos Pugačiovos pasitraukimą iš didžiosios scenos nustebino ne tik gausų dainininkės gerbėjų būrį, bet ir artimiausius jos draugus. Netikėta naujiena sukrėtė ilgametį rusų estrados primadonos kolegą Borisą Moisejevą. Tačiau ekscentriškasis atlikėjas anaiptol neketina sekti savo įkvėpėjos pavyzdžiu, priešingai - žada tęsti jos darbus scenoje.

Lietuvoje kovo pabaigoje koncertuosiantis B.Moisejevas neslepia, kad A.Pugačiova padėjo iškilti ne tik jam, bet ir daugeliui kitų rusų estrados žvaigždžių.

„Alos (Pugačiovos) sprendimas nebedainuoti mane „užmušė“ tikrąja to žodžio prasme. Žmonėms reikia įkvėpėjų, švyturio, savo kūrybingumu nušviečiančio kelią ateities kartoms. Būtent tokiu švyturiu mums buvo ir yra A.Pugačiova. Jos nuopelnams nevalia leisti nugrimzti užmarštin“, - Rusijos žiniasklaidai kalbėjo B.Moisejevas. Originalus ir prieštaringai vertinamas artistas tiki sugebėsiantis tęsti vienos garsiausių rusų atlikėjų pradėtus darbus scenoje ir padėti išlaikyti aukščiausią Rusijos estrados meninį lygį.

55-ąjį gimtadienį neseniai atšventęs B.Moisejevas vis dar jaučiasi esąs populiarumo viršūnėje. Jau netrukus jis išsiruoš į grandiozinį koncertinį turą Vokietijoje ir Baltijos šalyse. Mūsų šalyje atlikėjas koncertuos su specialiai šia proga sukurta programa „Desertas“. Joje žiūrovai išgirs šlageriais tapusias ir naujausias žvaigždės dainas, o taip pat galės pasimėgauti tik rusų estrados grandų pasirodymams būdingu, pompastišku šou. Scenoje B.Moisejevui talkins jo paties įkurta baleto trupė „Premjer Balet“. Daugybę tarptautinių apdovanojimų iškovojusiems šokėjams scenografiją padėjo kurti švedų choreografai dirbę su visame pasaulyje žinomu Prancūzijos Saulės cirku (pranc. Cirque Du Soleil). Reginį sustiprins įspūdingas šviesų šou, nepriekaištingą garso kokybę užtikrins galinga aparatūra.

Kovo 22-25 dienomis B.Moisejevas surengs šou net trijuose mūsų šalies miestuose: Vilniuje, Šiauliuose ir Klaipėdoje. Bilietus į renginius jau galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu.


Šiame straipsnyje: moisejevasPugačiova

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių