Beyonce paskelbė apie naują „Destiny's Child“ dainą

Ritmenbliuzo trio „Destiny's Child“ vėl susibūrė studijoje įrašinėti savo pirmosios po aštuonerių metų pertraukos naujos muzikos.

Grupės lyderė Beyonce šias naujienas gerbėjams ketvirtadienį paskelbė savo interneto svetainėje, kur parašė, kad su Kelly Rowland ir Michelle Williams parengė naują dainų rinkinį „Destiny's Child Love Songs“. Į albumą įtrauktos romantiškiausios trio dainos.

Šiame diske, kuris turi pasirodyti mėnesio pabaigoje, taip pat yra mažiausiai viena nauja daina - „Nuclear“, kurią prodiusavo Pharrellas Williamsas.

Po antrašte „Destiny's Child Love Songs“ Beyonce rašo: „Aš taip didžiuojuosi galėdama paskelbti apie pirmą originalią “Destiny's Child„ muziką per aštuonerius metus!“

Netikėtos naujienos pasirodė tuo metu, kai Beyonce rengiasi pasirodymui scenoje per amerikietiškojo futbolo čempionato vidurio šou vasario 3 dieną, tad dabar pasklido gandai, kad prie jos tame dideliame koncerte prisidės K.Rowland ir M.Williams.

„Destiny's Child“praėjusį kartą savo naujas dainas išleido 2005 metais, įtraukusi jas į didžiausių savo hitų rinktinę „#1's“, o paskui grupės narės išsiskirstė ir padėjo solines karjeras.

Ketvirtadienis, regis, buvo tikra popmuzikos žvaigždžių sugrįžimų diena - Justinas Timberlake'as (Džastinas Timberleikas) taip pat paskelbė, kad yra „pasirengęs“ sugrįžti į populiariausiųjų sąrašus su pirmąja nuo 2006 metų nauja muzika.


Šiame straipsnyje: Destiny Childdainamuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių