A. Baukutė niekaip neišsirenka naujo automobilio?

Prabangiame naujų automobilių salone aktorė Asta Baukutė – dažna viešnia. Tai užsuka ten su vyru, kad kartu išbandytų jiems abiems patikusį modelį, tai viena pati sukiojasi tarp blizgančių transporto priemonių, savo keistais reikalavimais vesdama iš proto salono darbuotojus.

Ar aktorė tikrai nusprendė pasidovanoti sau prašmatnų automobilį? Galbūt. Bet kol kas tai – tik epizodai iš BTV situacijų šou „Atsargiai – moterys!".

Jau antroje serijoje iš eilės A.Baukutei tenka vaidinti turtingą ponią, kuri turi keisčiausių reikalavimų naujoms transporto priemonėms. Pavyzdžiui, pageidauja, kad vairas būtų apmuštas kailiu, o lempos papuoštos Swarovski kristalais.

A.Baukutė vaidina ne tik aikštingą poniutę, bet ir policininkę, kuriai radijo viktorina – svarbiau nei pagalbos besišaukiantys užpultieji.

Laidoje taip pat pamatysite, kodėl vegetarai – žiauresni už mėsėdžius, kas nutinka, jei per vakarėlį į duris pasibeldžia pareigūnai, kiek santaupų banke turi „Anykščių šilelio" autorius Antanas Baranauskas, ir kodėl nelengva būti dulkių siurblių pardavimų agentu.


Šiame straipsnyje: Asta Baukutėautomobilisaktorė

NAUJAUSI KOMENTARAI

asas

asas portretas
va kokis iseitines gauna zmogvaldziai

suvalkietis

suvalkietis  portretas
Labiausiai jai tiko Suvalkijos ukininkes vaidmuo dvyraqcio laidoje , ten buvo nuostabi ukininke , gaila kad ji negrizo ir nera tu ukininku nuostabus tandemas jie su Vilkaiciu

net nupurto

net nupurto portretas
ir kas dar kvecia tokia ryza baidykle filmuotis
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių