Barbra Streisand 70-metį atšventė su draugais

Barbra Streisand savo 70-ąjį gimtadienį antradienį atšventė stilingai - su tokiais garsiais savo draugais, kaip Johnas Travolta, Stevenas Spielbergas ir Warrenas Beatty.

Scenos ir ekrano deivė su vyru Jamesu Brolinu pakvietė 80 svečių, tarp kurių taip pat buvo jos posūnis Joshas Brolinas, jo žmona Diane Lane, aktorius Pierce'as Brosnanas, dizainerė Donna Karan ir saksofonininkas Kenny G. Visa kompanija restorane „Taverna Tony“ Malibu Kalifornijoje vaišinosi tradiciniais graikiškais patiekalais.

B.Streisand pasakojo, kad tai buvo atsiminimų vakaras, o labiausiai jai patiko akimirka, kai sūnus Jasonas Gouldas užlipo ant scenos ir pademonstravo savo vokalinius sugebėjimus.

People.com ji sakė: „Tai buvo jaukus, stebuklingas vakaras tik su labai artimais draugais, žmonėmis, kuriuos pažįstu ir myliu daugiau kaip 20 metų“.

„Vakaro kulminacija buvo mano sūnaus filmas, kurį jis sukūrė man. Žmonės vis klausinėjo: “Kas čia taip dainuoja?„ O kai atsakiau, kad tai Jasonas, visus apstulbino jo balso grožis ir jausmingumas. (Įrašų prodiuseris) Quincy Jonesas norėjo iškart su juo pasirašyti“, - pasakojo sukaktuvininkė.

Bet ir tai dar ne viskas. „Mano draugai surengė man netikėtumų vakarą, atskraidino nepaprastą Izraelio minčių skaitytoją Liorą Suchardą ir padovanojo mano mėgstamiausio dainininko Johnny Mathiso pasirodymą, ir dar daug, daug kitų momentų“, - sakė B.Streisand.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių