Barbe vadinama ukrainietė atskleidė, kaip atrodo be makiažo

Interneto įžymybe tapusi ukrainietė ir toliau savo socialinio puslapio paskyroje publikuoja dviprasmiškas nuotraukas.

Neseniai Valerija Lukjanova išpublikavo keletą nuotraukų, kuriose ne tik pati gyvoji barbė, tačiau ir jos šeimos nariai. Akivaizdu, kad ir merginos mama pasižymi neįprasta išvaizda. Panašu, jog ir ji naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis, skelbia ru.tsn.ua.

Prieš mėnesį V. Lukjanova susitiko su gyvuoju Kenu vadinamu amerikiečiu Džastinu Džedliku. 30-metis vyras patyrė jau 100 plastinių operacijų. Jo gyvenimo tikslas - tapti kaip tik įmanoma panašesniu į lėlę. Susitikimo metu ukrainietė ir amerikietis sudalyvavo fotosesijoje. Iš pažiūros panašūs jauni žmonės išsiskyrė nedraugiškai. D.Džedlikas negatyviai pasisakė apie ukrainietę ir neatrodė maloniai nusiteikęs.

Neseniai Valerija dalyvavo ir vienoje Turkijos televizijos pramoginėje laidoje, kur tapo pajuokų objektu. Turkai iš merginos tyčiojosi naudodamiesi kalbos barjeru, o tuo tarpu mergina manė dalyvaujanti laidoje, kurios tema - grožis.

Kiek vėliau mergina išpublikavo savo nuotraukas be makiažo taip norėdama įrodyti, jog kasdienis makiažas ir grimas jai nėra reikalingas, tačiau taip ji tik sulaukė dar audringesnės visuomenės reakcijos. Juk dvidešimt aštuonerių metų jauna moteris plastinėms operacijoms išleido daugiau nei 800 tūkst. dolerių. Apie kokį natūralų grožį galima kalbėti po gausybės plastinių operacijų?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Luka

Luka portretas
Sakyčiau prietranka, bet greičiausiai ji iš to pasidaro milžiniškus pinigus

Paul

Paul portretas
Kaip imanoma taip save subjauroti? Kad ir be makiazo ji baisi ir tuscio veido

ruta

ruta portretas
o as galvojau,kad cia Stumbriene-Paksaite.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių