Balandį – skandalingojo serialo „Dievobaimingos kalės“ premjera

Amerikiečiai pastarąsias savaites nenustygo laukdami akimirkos, kada JAV milžinės ABC televizijos eteryje pagaliau pasirodys serialas, žadantis „į vietą pasodinti“ ir kultines „Nusivylusias namų šeimininkes“, ir net pasaulinės šlovės sulaukusį „Seksą ir miestą“.

Naujo, karšto, skandalingo ir milžiniško žiniasklaidos dėmesio sulaukusi „Dievobaimingų kalių“ (Good Christian Bitches, arba tiesiog G.C.B.) premjera Amerikoje įvyko šį sekmadienį 22.00 val. vietos laiku, o TV3 žiūrovai pirmieji Lietuvoje galės išvysti šią šviežią naujieną jau balandį.

Pirmąją „Dievobaimingų kalių“ seriją Amerikoje pasižiūrėjo 7,6 milijono žiūrovų! Serialo premjera tapo ne tik populiariausia tarp 18–34 metų amžiaus žiūrovų, bet ir tarp visų amžiaus grupių moterų. Tokie žiūrimumo reitingai ABC televizijoje – geriausi per pastaruosius penkis mėnesius.

Tokių moterų intrigų televizija dar nematė: iš koto verčiantis serialo scenarijus yra sukurtas pagal bestseleriu tapusią to paties pavadinimo Kim Gatlin knygą, o prodiuserio kėdėje yra įsitaisęs kultinio serialo „Seksas ir miestas“ (Sex and the City) kūrėjas Darrenas Staras!

„Dievobaimingos kalės“ meta kuo rimčiausią iššūkį ne tik „Sekso ir miesto“ herojų ketvertui, bet ir „Nusivylusioms namų šeimininkėms“ (Desperate Housewives): naujajame seriale intrigų paradui diriguos net šešios žiūrovų žvilgsnius prikaustančios, tiesiog pribloškiančios moterys, kurios, kaip ir pastarųjų filmų herojės, gyvena išpuoselėtame rajone, primenančiame Visterijos gatvę, tačiau iš po krikščioniškų apdarų išlįs velniškos paslaptys, priversiančios žegnotis ne vieną žiūrovą.

Gražuolė Amanda (akt. Leslie Bibb), po kurios padu kadaise buvo visa mokykla, o ypač – jos nemėgstamos, ne tokios gražios ir ne tokios įtakingos klasiokės, vieną gražią dieną sugrįžta į gimtąjį Dalasą. Žinoma, dėl visko kaltas Amandos vyras, iš pradžių uždirbęs milijonus, vėliau – pavogęs milijardus, o tada žuvęs automobilio avarijoje kartu su... savo meiluže.

Dabar Amanda – pažeminta, atgailaujanti už praeities nuodėmes, miela ir maloni dviejų vaikų mama, tačiau jos gimtojo Hilsaido parko (Hillside Park) gyventojos atsimena toli gražu ne pačius doriausius blondinės poelgius.

Po dvidešimties metų atvykusi į savo elegantiškos mamytės namus Amanda akis akin susiduria su savo praeitimi – su mokyklos merginų nebeprimenančiomis, tačiau Amandos šunybes puikiai atsimenančiomis ir saldaus moteriško keršto trokštančiomis kaimynėmis.

Kaip toli nueis iš pirmo žvilgsnio krikščioniškos, nė vienų pamaldų bažnyčioje nepraleidžiančios, savo vardinėse „Gucci“ ir „Marc Jacobs“ rankinėse Biblijas besinešiojančios, savo išvaizdą, o ypač – reputaciją puoselėjančios damos? Kieno gyvenimo „skalbiniai“ bus viešai išdžiaustyti?

„Dalase vienam žmogui bažnyčių tenka daugiau nei kur kitur Žemėje, bet tame pačiame Dalase taip pat yra daugiau nei kur nors kitur striptizo klubų! Štai kur dvigubi standartai“, – jau šį balandį TV3 eteryje išrėš Amanda.

Pribloškiančių pastebėjimų čia apstu: „Arčiausiai abstinencijos buvau tada, kai mano „Margaritoje“ nebuvo druskos“, „Negaliu patikėti kaimynių priešiškumu, nejaugi buvau tokia bloga? O, mieloji, buvai tikra kalė su dantimis!“, „Dabar paisysime 18 psalmėje 39 eilutėje užrašyto patarimo. Ak, užmiršau savo Bibliją kitoje rankinėje!“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių