„Baimės akyse“ tamsos pabaisomis virs ir ananasas, ir gyvas triušis

Jau rytoj, antradienį, kovo 20-ąją, 20.30 val. TV3 eteryje keturi drąsuoliai išmėgins savo baimės ribas. Tamsos iliuzijos, besiblaškantys drugeliai ir patamsių pabaisos – tai tik dalis kraują stingdančių užduočių, kurias pristatys emocijų šou „Baimės akys“ vedėjas Robertas Petrauskas.

Ar plačios jų baimės akys, šįkart aiškinsis trys studentai iš Vilniaus – dvidešimtmetė Sandra Karaliūtė, jos vienmetė Simona Domžaitė, 21 metų Juozas Vitas bei taip pat vilnietis – 27-erių logistikos vadovas Matas Griškonis.

Pirmąją „Baimės akių“ užduotį – „Atsargiai perduok“ dalyviai turėjo atlikti poromis: aklinoje tamsoje, perduodami iš rankų į rankas, jiems teko nuo vieno stalo ant kito perkelti paslaptingus objektus. Rodos, nieko sudėtingo – tai tik ananasas, gyvas švelniakailis triušis, gyva slidi žuvis ir žaislinis šuniukas, tačiau žaidėjų vaizduotėje šie objektai tapo tikrų tikriausiomis pabaisomis!

Atlikdamos pirmąją užduotį, merginos viena kitą ramino. „Įsivaizduok, kad tai drugeliai, vien tik gražūs, nekalti, mieli drugeliai...“ – tamsos pabūgusią draugę Sandrą ramino Simona, tačiau pati, gavusi į rankas tų „nekaltų drugelių“, ėmė spiegti taip, kad jautri garso aparatūra vos atlaikė perkrovas!

„Aukštas lieptas“ – antrasis „Baimės akių“ išbandymas. Tikra tamsos iliuzija: žaidėjai įsivaizdavo einantys aukštai kybančiu lieptu, nors šis buvo... per sprindį nuo žemės! Kamuojami aukščio baimės, žaidėjai itin atsargiai slinko lieptu ir visi kaip vienas tikino: „Buvome pakelti į  mažiausiai penkių metrų aukštį!“  

„Kas nukrito ant pečių?“ – paskutinio etapo užduotis, kurią galėjo mėginti įveikti tik patys stipriausieji: tamsoje ant žaidėjų byrėjo įvairūs daiktai, reikėjo juos įvardyti. Aklinoje tamsoje net moliūgų sėklas žaidėjų vaizduotė pavertė grėsmingais vabalais, o virtus makaronus – šlykščiausiomis kirmėlėmis!

Labai baugios dalyviams, tačiau labai linksmos žiūrovams „Baimės akys“ – jau rytoj, antradienį, 20.30 val. per TV3.


Šiame straipsnyje: Baimės akys

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių