Baidarininkas A.Duonėla nuplaukė į TV3 šokių šou

Kaip ir priklauso Europos ir Pasaulio čempionui, olimpietis Alvydas Duonėla „Šok su manimi“ projekte gavo ypatingą partnerę - taip pat Pasaulio ir Europos čempionę, buvusią ansamblio „Žuvėdra“ šokėją Viktoriją Engelgardt-Bajor. Nors baidarininko žmona stebisi, kaip jos vyras, judviejų vestuvėse net valso nešokęs, susidoros su užduotimi, pats Alvydas nusiteikęs ryžtingai.

„Mano draugas irkluotojas Čekijoje yra laimėjęs panašiame šou. Aš mačiau visus jo pasirodymų įrašus ir ilgai stebėjausi, kaip jis, iš pradžių buvęs panašus į medinį buratiną, finale ant parketo sukosi kuo puikiausiai. Aš pats sau mečiau iššūkį - ar pavyks man išmokti šokti“, - šypsosi TV3 laidos „Šok su manimi“ repeticijose žingsnių besimokantis Alvydas.

Šokių repeticijose palaikyti profesionalaus sportininko susirenka visa šeima.

„Į pirmą mūsų repeticiją susirinko visa šeima: Alvydas, jo žmona ir net dukrelė. Alvydui, kaip visai nešokusiam, tikrai labai neblogai sekasi. Čia padeda sportininko charakteris - užsispyrimas, disciplina. Tačiau taip pat profesionalus sportas ir koją pakiša - dabar ir vėl darome pertrauką, nes jam jau penkta išvarža. Po paskutinės repeticijos Alvydas net išsitiesti negalėjo. Kiek žinau, dabar jis - gydytojų rankose ir jie jam pataria jau užbaigti profesionalo karjerą“, - apie projekto „Šok su manimi“ partnerį pasakoja Viktorija.


Šiame straipsnyje: alvydas duonėlasšok su manim

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių