Baiba Skurstenė Oksanai Pikul: „Peroksidas tau nudegino šį tą daugiau“

„Supertorte" dažniau šypsojusi nei kalbėjusi grupės "Olialia pupytės" narė Oksana Pikul tiesiog pratrūko filmuojant penktąją laidą, gerokai nustebindama ne tik laidos dalyves, bet ir vedėją Algį Ramanauską.

Viskas prasidėjo nuo to, kad "Muzikos akademijoje" išgarsėjusi dainininkė iš Latvijos, puiki vokalistė Baiba Skurstenė, reitinguodama dalyves Oksanai skyrė blogą vietą, vertindama pagal temą "Kurios gyvenimas nuobodžiausias".

Štai čia ir prasidėjo tikrosios linksmybės. Užteko Baibai tik paminėti savo pagrindinį argumentą - grupę "Olialia pupytės", Oksana ėmė tyčiotis iš Baibos latviško akcento ir aiškinti, kad ši jai tiesiog pavydi.

Jai pritarė ir buvusi kolegė, žinomas erotinis modelis Jurgita Tvarijonaitė, kuri pareiškė, kad Baibos niekas net ir nepriimtų į "Olialia" mergaites. Pyktelėjusi latvė pareiškė, kad peroksidas nudegino ne tik O.Pikul plaukus, bet ir šį tą daugiau.

Žodžių mūšis tuo nesibaigė. Paaiškėjus, kad gatvėje apklausti vyrai apie Oksanos veiklą yra kur kas geresnės nuomonės, Baiba mėgino juokauti, kad "pupytė" tiesiog... daugiau vyrų pažįsta. "Be abejonės. Juk ne aš ruošiuosi Turkijoje gyventi ir dainuoti. Tau tik Turkijoje sekasi, bet ne Lietuvoje", - atkirto Oksana Pikul.

Laidos vedėjas puolė raminti įsiaudrinusias dalyves. Kuo baigėsi košmaras filmavimo aikštelėje - artimiausiame LNK "Supertorte" šį ketvirtadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių