Avril Lavigne ir Chadas Kroegeris susituokė

Kanados dainininkė Avril Lavigne (Avril Lavin) ir „Nickelback“ lyderis Chadas Kroegeris (Čadas Kregeris) šeštadienį susituokė per romantišką ceremoniją Pietų Prancūzijos Kanų mieste.

Jungtuves vienas informuotas šaltinis pavadino „labai jaukiomis“.

„Here's To Never Growing Up“ dainininkė vilkėjo specialiai pasiūtą „Johanna Johnson“ suknelę, o vyriausiosios pamergės pareigas ėjo jos geriausias draugas gėjus.

Per „Nylon Magazine“ renginį birželio 11 dieną 28 metų dainininkė „Us“ sakė, kad jų vestuvinė daina bus naujas, jų drauge parašytas kūrinys.

„Vėliau turėsime ją išleisti“, - paaiškino ji.

Kalbant apie vestuvių planavimą, Avril sakė, kad viską kontroliavo pati ir kad jos išrinktasis, 38 metų kanadietis, tam nė kiek neprieštaravo.

„Tai dariau aš, aš esu mergina, - juokdamasi pasakojo ji. - Tai aš turėjau tą beprotišką viziją, o jis leidžia man būti savimi. Tai - daug, o aš tik noriu užtikrinti, kad šis nuostabus metas man tikrai teiktų džiaugsmą“.

Pora apie savo sužadėtuves paskelbė 2012 metų rugpjūtį.

Tai pirmoji santuoka Ch.Kroegeriui ir antroji A.Lavigne. 2009-ųjų spalį jį po trejų vedybinio gyvenimo metų padavė pareiškimą skirtis su Derycku Whibley (Deriku Vibliu) iš „Sum 41“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių