Australų popmuzikos karalienė įkūnijo pašėlusią uošvę

Australų dainininkė ir aktorė, gimtojoje šalyje tituluojama pop muzikos karaliene, Olivia Newton-John grįžta į didžiuosius kino teatrus.

Kino pasaulyje keturis „Garmmy“ apdovanojimus turinti dainininkė išgarsėjo suvaidinusi kultiniame  miuzikle „Briliantinas“, kuriame vaidino kartu su aktoriumi Johnu Travolta.

Šiemet į didžiuosius kino ekranus ji grįžta filme „Bernvakaris Australijoje“, pasakojančiame apie beprotišką pasiruošimą vestuvėms. Komedijoje O. Newton-John įkūnija pašėlusią aukštuomenės damą – nuotakos motiną ir busimuoju žentu ne itin patenkintą uošvę, kuri prabangią, bet nuobodoką savo kasdienybę dailiuose namuose praskaidrina ne tik alkoholiu, bet ir kaip kokia roko žvaigždė šniaukšdama kokainą.

Pasakodama apie savo naujausią vaidmenį, O. Newton-John teigia, kad jos įkūnijamas personažas visiškai nepanašus į ją pačią, tačiau būtent dėl to šis vaidmuo jai buvo labai įdomi patirtis: „Mėgstu laužyti stereotipus ir daryti beprotybes. Tačiau iš tiesų  realiame gyvenime esu labiau panaši į paprastą eilinę moterį, nei į narkotikais bei alkoholiu piktnaudžiaujančią nuobodulio kankinamą ponią.“

Aktorė turi  dukterį – dabar jau 26 metų Chloe Lattanzi (iš santuokos su pirmuoju vyru aktoriumi Mattu Lattanzi), kuri yra susižadėjusi ir šiemet planuoja ištekėti. O. Newton-John tikina, kad savo busimam žentui ji nebūsianti pikta uošve, o dukrai linki, kad jos vestuvės nevirstų tokia beprotybe, į kurią pakliūna filmo „Bernvakaris Australijoje“ herojai.

Komedijos premjera Lietuvos kino teatruose  jau  birželio 1 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių