Australijos kompanija siūlo šešis „geriausius pasaulyje“ darbus

Viena Australijos turizmo agentūra paskelbė šešis darbo pasiūlymus nebijodama pavadinti juos „geriausiais pasaulyje" darbais.

Kaip praneša „Agence France Presse", šiuo metu ieškomas pokštininkas, maisto ir gėrimų degustatorius,  nuotykių ieškotojas, nacionalinio parko prižiūrėtojas, laukinės gamtos prižiūrėtojas ir fotografas.

Tikimasi, kad šiais pasiūlymais susidomės jauni, 18–30 metų užsieniečiai. Su kandidatais, kuriems pasiseks, bus sudaryta šešių mėnesių sutartis. Jiems siūlomas 100 tūkst. dolerių atlygis už darbą įskaitant pragyvenimo išlaidas.

Australijos turizmo agentūra neslepia, kad šią idėją jai pasufleravo dar 2009-aisiais sėkmingai įgyvendinta „geriausio pasaulyje„ darbo akcija, kurią buvo sugalvojusi agentūra „Tourism Queensland“. Tuomet užsieniečiui buvo pasiūlytas Hamiltono salos prižiūrėtojo darbas. Pretendentams buvo privalu mokėti anglų kalbą, domėtis turizmu ir norėti patirti nuotykių. Konkursu susidomėjo 35 tūkst. žmonių, tačiau laimėjo britas Benas Southallas. Jis Hamiltono saloje praleido pusmetį. B. Southallas neslėpė, kad šis darbas „pakeitė jo gyvenimą".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių