Australijoje koala užsuko į barą... ir užsnūdo

Australijoje viena koala sukėlė sąmyšį, audringą vakarą įžengusi į vieną alinę, užsiropštusi virš baro ir ramiai užmigusi.

Gauruotas sterblinis apstulbino Kvynslandui priklausančioje Magnetinėje saloje veikiančio baro "Marlin" lankytojus šeštadienio vakarą, kai įžygiavo vidun, priėjo prie barmeno Kevino Martino, užsilipo ant medinio stulpo ir įsitaisė ant gegnės.

"Paprašiau jo parodyti asmens dokumentą, bet jis jokio neturėjo - tada jis šiek tiek suirzo ir užsiropštė ant stulpo, - trečiadienį juokavo K.Martinas. - Jis tiesiog atsigulė ant medinės sijos - vienos iš mažųjų gegnių, nukorė žemyn letenas ir užmigo, mėgaudamasis atmosfera".

Nors koalos patino vizitas visus nudžiugino, K.Martinas sakė iškvietęs gyvūnų globos darbuotojus, kad šie išsivežtų neįprastą svečią ir pasirūpintų jo saugumu.

Vėliau ši koala buvo išleista kitoje salos vietoje.

Magnetinėje saloje koalos jaučiasi puikiai, nors kituose Kvynslando regionuose jų populiacijai pavojų kelia urbanizacija.

K.Martinas sakė nežinantis, kas paskatino koalą ateiti į barą, tačiau mano, kad žvėrelis mėgino pasislėpti nuo lietaus.

"Anksčiau jis sukiodavosi netoli alinės, - pasakojo barmenas. - Jis atrodė šiek tiek išmuštas iš vėžių - tikriausiai nesitikėjo atsidurti bare. Tačiau vis tiek atrodė pakankamai patenkintas".


Šiame straipsnyje: Australijakoala

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių