Aukščiausi pasaulyje sutuoktiniai gyvena Kalifornijoje

Kalifornijoje gyvenantis Wayne'as Hallquistas ir jo žmona Laurie, kurie susipažino prieš septynerius metus, ketvirtadienį buvo pripažinti aukščiausia pasaulyje susituokusia pora.

Šis titulas aukštaūgių porai buvo oficialiai suteiktas per ceremoniją, kurį vyko prie įėjimo į Guinnesso pasaulio rekordų knygos muziejų Holivude. Sutuoktiniai į iškilmes atvažiavo baltu limuzinu; Wayne'as vilkėjo tamsų smokingą, o Laurie - baltą nuotakos suknelę.

Pasak Guinesso rekordų knygos atstovų, Hallquistų, kurie gyvena Kalifornijos mieste Stoktone, bendras ūgis - 407,3 centimetro: Weyno - 209,3, o Laurie - 198 centimetrai.

"Iš aukštai atsiveria visai kitoks vaizdas, o mes vienas kitą lengvai galime rasti minioje", - Laurie sakė naujienų agentūrai "Reuters".

"Matome kelis plikti pradėjusiu žmones, kurie galbūt apie tai kol kas nenutuokia", - juokavo 57 metų Wayne'as, dirbantis vienoje telefono ryšio bendrovėje kabelių jungėju.

Hallquistai sakė susipažinę prie jų bažnyčios veikiančiame vienišų žmonių klube 2003 metais, o jo nariai tąsyk iškart pajutę, kad aukštai ore sklando romanas.

"Ji įėjo vidun; visi sužiuro į ją, o tada atsigręžė į mane", - pasakojo Wayne'as.

Vyras tvirtino įsimylėjęs Laurie iš pirmo žvilgsnio, tačiau ši teigė, kad jų pirmasis susitikimas nebuvo tobulas.

"Jis kalbėjo, kokios didelės mano rankos ir pėdo, o man tai visiškai nepatiko, - sakė 46 metų moteris. - Tačiau kai pasitaikė antra proga pasikalbėti, supratau, kad jis išties mielas vaikinas."

Hallquistai gyvena santuokoje jau septynerius metus, tačiau su Guinesso pasaulio rekordų knyga nusprendė susisiekti tik šiemet.

Sutuoktiniai sakė ir pradžių sakė netikėję, kad gali būti pripažinti aukščiausia pora, nes buvo skaitę internete, jog XIX amžiuje vienos poros abu nariai buvo aukštesni nei septynių pėdų (213 centimetrų).

Jie tik šiemet suvokė, kad gali varžytis kitoje kategorijoje - aukščiausios tebegyvenančios sutuoktinių poros.

Ankstesnis Guinesso rekordas šioje kategorijoje priklausė Anglijoje gyvenantiems sutuoktiniams Wilco van Kleefui-Boltonui (213 centimetrų) ir jo žmonai Keishai (191,7 centimetro). Jų bendras ūgis - 404,7 centimetro.

Laurie Hallquist, buvusi krepšininkė, o dabar - nekilnojamojo turto pardavimo agentė, sakė prieš sutikdama Wayne'ą susitikinėdavusi su žemesniais vyrais, o vieno iš jos "mačo tipo" vaikinų ūgis tebuvo 170,2 centimetro. Moteris sakė, jog su juo jausdavosi "šiek tiek nepatogiai".

Laurie teigė, kad į vyrą jai daug smagiau žvelgti atlošus galvą aukštyn.


Šiame straipsnyje: rekordassutuoktiniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių