Aukcione Holivude išgraibstytos Whitney Houston brangenybės

Gerbėjai ir kolekcininkai šeštadienį aukcione Holivude išgraibstė atrinktus prieš kelias savaites netikėtai mirusios Whitney Houston scenos kostiumus, sukneles ir papuošalus.

Kai kurių parduotų daiktų kainos penkis kartus viršijo prognozes, pavyzdžiui, dvejų auskarų, su kuriais W.Houston filmavosi 1992 metų juostoje „Asmens sargybinis“ (The Bodyguard) ir už kuriuos buvo sumokėtos 2 880 dolerių (pakilo nuo 600-800) ir 7 040 dolerių (pakilo nuo 1-2 tūkstančių) sumos.

Šie dainininkės daiktai buvo pasiūlyti pirmąją iš dviejų aukciono „Hollywood Legends“ dienų, „Julien's Auctions“ Beverli Hilse, visai netoli tos vietos, kur ji vasario 11 dieną mirė. Jai buvo 48 metai.

Scenoje vilkėtas karoliukais siuvinėtas biustjė buvo nupirktas už 19,2 tūkst. dolerių - triskart brangiau nei prognozuota 4-6 tūkst. dolerių kaina, o rudo atlaso liemenė iš „Asmens sargybinio“ buvo nupirkta už 3 520 dolerių, o ne už 400-600, kaip prognozuota anksčiau.

Pilko aksomo suknia parduota 11 520 dolerių, nors prieš aukcioną už ją buvo tikimasi gauti tik 1-2 tūkst. dolerių.

W.Houston mirė savo viešbučio numeryje Los Andžele, garbingiausių muzikos apdovanojimų „Grammy“ įteikimo išvakarėse. Teismo medicinos ekspertai kovo 22 dieną paskelbė, kad ji mirė paskendusi vonioje ir kad prie jos mirties prisidėjo širdies smūgis bei kokaino vartojimas.


Šiame straipsnyje: Whitney Houston

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių