Atsiradusi Goda Alijeva prakalbo apie emigraciją

Kur dingo  anksčiau mielai su žurnalistais bendravusi ir gerbėjų dėmesio nevengusi Goda Sabutytė? Kodėl jos nebematome populiariojoje LNK „Kakadu“ laidoje? Ir kas atsitiko, kad Godos  beveik neįmanoma pasiekti telefonu? 

Žurnalistams ir televizijos žiūrovams keista: po vasarą įvykusių paslaptingųjų vestuvių, tapusi ponia Alijeva, Goda dingo kaip į vandenį.

Taigi nenuostabu, kad greitai pasklido kalbos, neva rodytis viešumoje gražiajai savo žmonai uždraudė vyras.   Ir kad nenorėdama su juo pyktis Goda su visomis sąlygomis sutiko.  Po ilgos tylos pagaliau prabilusi LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“  dainininkė iš tokių gandų tik juokiasi. Jos dingimo priežastys  buvusios kur pas paprastesnės ir nepalyginamai įdomesnės....  Viena iš jų -  net dvi savaites trukusi medaus kelionė į egzotišką salą. Rolandas ir Goda Alijevai povestuvinę kelionę rinkosi dar pavasarį ir dainininkė pripažįsta, jog ginčų dėl jos kilę nemažai.  Tačiau galiausiai pirmenybė atiteko įspūdingajai Indonezijos turistų numylėtajai Balio salai.

Iš aistringos kelionės grįžusios dainininkės Lietuvoje laukė visiškai naujas gyvenimas. Mat Goda įsikūrė  kartu su vyro Rolando tėvais. Taigi, kaip populiarioji eterio žvaigždė   sutaria su savo anyta? Ar  vyro tėvų namuose ji nesijaučia svetima?  Ir ar tiesa, kad jos vyras Rolandas Alijevas prasidėjus naujam krepšinio  sezonui išvyks iš Lietuvos?

LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Goda prisipažins: taip, ateityje jiedu su vyru gyvens užsienyje.  Ar tai reiškia, jog jos karjera scenoje ir televizijoje - baigta? Ar iš tiesų Goda Alijeva planuoja tapti namų šeimininke? Ir ko vertos kalbos apie Alijevų šeimos pagausėjimą?

Išskirtinis susitikimas su Goda Alijeva -  antradienį 21.00 per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių