Atlikėja G. Karaliūnaitė: palieku sceną, nes ji sužlugdė mano šeimą

Dvi santuokos ir abi pasibaigusios skyrybomis – tokia liūdna Gintarės santykių aritmetika. „Buvimas žvaigžde man kainavo didžiausią mano gyvenimo meilę“, - sako Gintarė ir rėžia skaudžią tiesą, kad šeima ir žvaigždės gyvenimas – visiškai nesuderinami dalykai, o tos žinomos moterys, kurios teigia kitaip, meluoja, arba bandydamos suderinti šiuos nesuderinamus dalykus jaučiasi labai nelaimingos.

Gintarė apsisprendė palikti sceną  ne dėl to, kad turėtų per mažai kūrybinio polėkio ar minčių. Moteris sako pasitraukusi iš viešo gyvenimo todėl, kad pagaliau sukurtų darnius šeimyninius santykius ir surastų savo meilę.

„Meluoja tos, kurios sako, kad tai suderinama. Nebent jų vyrai tada turi meilužes. Su tom divom, kurios metai iš metu nori būti tokios -  vyrams sunku. Tai jos nevalgo,  tai vėl valgo. O kiek investicijų reikia skirti tam savo vaizdeliui,  išlaikyti tas figūras, o išbadėjus moteris - pikta moteris,  ji neseksuali, ji neaistringa, ji nenori mylėtis - tai faktas. Jeigu vyras būtų vertas to, aš tikiuosi, kad man taip ir nutiks aš visada rinksiuosi jį, o ne sceną“.





NAUJAUSI KOMENTARAI

L

L portretas
labai kvailas poelgis, šeimos žlunga ir be scenos, namų vištos niekam neįdomios

O

O portretas
A tai ji žvaigždė, pasirodo....O ką ana nuveikė?

Dėl

Dėl portretas
Dėl vištų nesiginčijų,nežinau,bet gaidžiai,tai neturi atbulinės pavaros,jie tik priekin gali judėti.o kai įkiša galvą tvoron, tarp štankietų,tai ir chana.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių