Asta Valentaitė palieka Lietuvą

Praėjusį šeštadienį antroje TV3 "Šok su manimi" laidoje Asta Valentaitė ir Andrius Kandelis fantastiškai sušoko rumbą. Šis šokis sulaukė daugiausia žiūrovų balsų. 

Asta taip pat sulaukė begalės komplimentų dėl išvaizdos. Tobula suknelė dar labiau pabrėžė išpuoselėtą kūną. Griežtasis Jurijus Smoriginas turėjo tik vieną priekaištą, bet ne Astai, o partneriui – kad jis šiai gražuolei neuždegė akių.

Ir nors gerai įvertinta tiek žiūrovų, tiek teisėjų, susumavus dviejų laidų rezultatus pora užėmė trečią vietą, Astai laida buvo labai skausminga. Verslininkės liūdesio nepastebėjo nei kiti projekto dalyviai, nei TV3 žiūrovai. Moteris puikiai žinojo, kad, pašokusi jai taip patikusią rumbą, ji jau sekmadienį krausis lagaminus ir pirmadienį paliks Lietuvą.

"Mes viską žinojom, supratom Astą ir drauge nutarėm, kad apie tai pranešim tik po eterio", – pasakoja partnerę išlydėjęs Andrius Kandelis.

TV3 šokių šou kūrybinė grupė šį šeštadienį parodys specialų A. Valentaitės atsisveikinimo reportažą iš oro uosto.

"Labai gaila, bet dabar turiu palikti projektą, tačiau turiu svarią priežastį. Aš jau kurį laiką bandžiau ieškoti naujų verslo bei darbo galimybių užsienyje ir štai, gavau pasiūlymą, privalau pabandyti. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai – ne Europa, dabar išvažiuoju dviem savaitėms susitikti ir apsižiūrėti. Tačiau dar neatsisveikinu, galbūt sugebėsiu suderinti darbo reikalus taip, kad vėl galėčiau grįžti ir toliau dalyvauti projekte", – išvykdama kalbėjo vos dvejose laidose spėjusi sušokti Asta.

Merginai patiko šokiai, todėl TV3 "Šok su manimi" kūrėjų ji vis dėlto pasiteiravo dėl galimybės sugrįžti.

"Ji pasiteiravo mūsų bei paprašė paklausti projekto dalyvių, ar ji galėtų grįžusi po dviejų savaičių į Lietuvą vėl prisijungti prie ,Šok su manimi‘, jei netyčia jai darbo reikalai nesusiklostytų pagal planą", – pasakoja šokių projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.
Vakar kūrybinė grupė su Asta atsisveikino oro uoste.

"Paklauskit jų, ar jie sutiks, kad aš grįžčiau... – tyliai su liūdesiu atsisveikindama dar kartą pakartojo Asta. – Ačiū, kad leidot man pajusti šokio džiaugsmą, malonų scenos jaudulį, gauti daug gerų emocijų, o svarbiausia yra tai, kad čia sutikau daug mielų, kūrybingų ir gabių asmenybių. Linkiu visiems dalyviams tobulėti, siekti ir laimėti."

Andrius Kandelis jau šio šeštadienio vakarą tiesioginėje "Šok su manimi" laidoje pasirodys su netikėta partnere – viena žaviausių Lietuvos moterų.


Šiame straipsnyje: Asta Valentaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių