A.Sacharukas atvėrė širdį apie prarastą kūdikį

Šį vakarą gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ - interviu su vos prieš kelias dienas apkaltos procese dalyvavusiu Aleksandru Sacharuku.

Pirmasis interviu su po apkaltos Seime likusiu dirbti politiku A.Sacharuku ir jo gyvenimo drauge vyko poros namuose.

Vyras atvirai papasakos apie tai, ką jam bei jo gyvenimo draugei Žygintai teko išgyventi per pastarąjį pusmetį – kūdikio netektis, bemiegės naktys ir nesibaigiantis stresas.

Politikas prisipažins tikrai nesitikėjęs, jog apkaltos metu jo kolegė Zita Užlytė paviešins itin asmeninį skaudų įvykį – kūdikio netektį, sukėlusį apkalbų audrą ne tik tarp kolegų Seime, bet ir žiniasklaidoje. Pasak Aleksandro, apie tai, kad jo draugė neteko kūdikio, žinojo tik artimiausi giminės ir šeimos draugai.

„Ji baisiai nervinosi, buvo 3 mėnuo, ji važiavo pas gydytoją, ir jis pasakė, kad vaikas negyvas. Kaltinu save, nes tai įvyko būtent tada, kai Seime vyko parašų rinkimai siekiant mane pašalinti iš esamo posto“, - interviu metu apie kūdikio netektį prabils A. Sacharukas.

Aleksandras taip pat atskleis paslaptį, kad tai ne pirma tokia skaudi netektis, kurią jam ir jo draugei teko patirti, bei papasakos puikiai žinantis, ką reiškia auginti sveiką vaiką.

A.Sacharuko interviu šio vakaro gyvenimo būdo laidoje „Nuo...Iki...“ 19.40 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Aleksandras Sacharukas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių