Arno Klivečkos dukra savo broliu vadina šunį

Jei Arno Klivečkos dvejų metų dukros Arnės kas nors paklausia, ar ji turinti brolį, ji užtikrintai atsako – taip.

Tik tas „brolis“, pasirodo, yra cvergpinčeris Atas, su kuriuo televizijos žiūrovai galės susipažinti sekmadienį, BTV laidoje „Duok labas“.

BTV laidos „Sąmokslo teorija“ vedėjas Arnas Klivečka beveik penkiolika metų gyveno kartu su dobermanu Ardžiu. Prisipažįsta – kai jis nugaišo, verkė dvi dienas. Tačiau vis dėlto nusprendė negalintis gyventi be šuns ir įsigijo mažesnę dobermano kopiją – cvergpinčerį Atą.

Šis šuo – tikrai nelengvo charakterio. Jei paliksi jį kartu su vaiku kambaryje, būtinai iš jo atims sausainį. Paliksi neprižiūrėtą padengtą stalą – grįžęs rasi augintinį besivaišinantį.

„Pamenu, nubaudžiau, išbariau, uždariau į balkoną, matosi, kad suprato, kad blogai padarė, bet vis tiek praėjus vos kelioms minutėms vėl lipo ant stalo“, - pasakos A.Klivečka, visgi be galo mylintis savo augintinį.

A.Klivečka BTV laidoje „Duok labas“ prisimins, kaip į svečius pas juos užsuko žurnalistas Artūras Račas. Atas labai jam meilinosi, glaustėsi, kol buvo pavaišintas dešra. Tačiau kai A.Račas nusprendė šunį paglostyti, jis puolė kąsti. Todėl A.Klivečka nesismulkina šaukdamas šunį.

„Žulikas, padugnė, svoločius“, - į šunį ironizuodamas kreipiasi šeimininkas, tačiau vis tiek neįsivaizduoja gyvenimo be jo.

Tuo labiau, kad šunį labai myli jo mažoji dukrelė Arnė ir net yra šventai įsitikinusi, kad jis – pats tikriausias jos brolis. Juk jis nuo jos nesitraukia nė per žingsnį ir niekam neleidžia prisiliesti.

„Duok labas“ – sekmadienį 8 val. per BTV.


Šiame straipsnyje: Arnas Klivečka

NAUJAUSI KOMENTARAI

brr net nupurto

brr net nupurto portretas
„Žulikas, padugnė, svoločius“, kokius zodzius girdi mergaite is to seno girtuoklio

pasenes

pasenes portretas
apsepes susiraukslejes negraziai atrodo pavarges kazkoks tarsi nuvytes narcizas ir tiek

Klevečkos laidos

Klevečkos laidos portretas
labai geros ir tikros - be muilo ir aplinkžodžiavimo. Visuomet žiūrime .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių