Armie Hammeris aktorės Lilly Collins kūną nusėjo kraujosrūvomis

Po kovos su aktoriumi Armie Hammeriu Lily Collins kūną nusėjo kraujosrūvos ir įbrėžimai. Aktoriai filmavo kovos su špagomis sceną filmui „Veidrodėli, veidrodėli.. Snieguolės istorija“.

Garsaus britų atlikėjo ir dainų kūrėjo Philo Collinso duktė Lily Collins, pasirinkusi aktorės kelią, filme įkūnija pagrindinį Snieguolės vaidmenį, o Armie Hammeris – Žaviojo princo. Komedija pateikia visiškai naują visų žinomos istorijos versiją – Snieguolė ir septyni jos ištikimiausi pagalbininkai nykštukai stoja į narsią kovą prieš Piktosios Karalienės diktatą pasakų karalystėje.

Piktąją Karalienę juostoje vaidina plačiausios Holivudo šypsenos savininke tituluojama Julia Roberts.

Ruošdamasi Snieguolės vaidmeniui L. Collins keturis mėnesius lankė fechtavimosi pamokas, tačiau filmavimo aikštelėje jai vis tiek nepavyko išsisukti nuo taiklių A. Hammerio dūrių.

„Vienoje scenoje mudu su Armie turėjome kautis špagomis. Buvo apie 150 špagos manevrų ir Armie kelis sykius mane kliudė, – apie jėgų pareikalavusią sceną pasakoja L. Collins. – Kraujo nebuvo, tačiau visą mano kūną nusėjo įbrėžimai ir kraujosrūvos. Nesvarbu kiek apsaugų bedėvėtum, tos špagos labai aštrios.“

Nepaisant traumų, L. Collins tikina, kad šis vaidmuo buvo jos svajonė nuo vaikystės: „Iki šiol rytais pabudusi negaliu patikėti, kad šis mano troškimas tapo realybe! Kasryt savęs klausiu, ar tikrai taip gali būti? Ar tikrai aš tapau Snieguole? Vaikystėje ji buvo mano idealas.“

Viena labiausiai laukiamų 2012-ųjų kino premjerų Lietuvos kino teatruose pasirodys jau balandžio 13 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių