„Armani“ modelis tapo naujuoju „Ivo Nikkolo“ veidu

Mados prekės ženklo „Ivo Nikkolo“ vitrinas papuošė topmodelio iš Estijos Olgos Serovos atvaizdas. Naujuoju „Ivo Nikkolo“ veidu tapusi O.Serova - viena mėgstamiausių mados guru Giorgio Armani merginų, kurios atvaizdas puikuojasi ir „Emporio Armani“ reklamose.

„Profesionalus modelis Olga Serova tiksliai įkūnija moterį, kuriai skirtas „Ivo Nikkolo“ ženklas. Tai stipri, savimi pasitikinti asmenybė, kuri renkasi tik tai, kas geriausia. Kalbant apie drabužius, tai visų pirma kokybė ir solidus savitas stilius“, - sako „Ivo Nikkolo“ prekės ženklą Lietuvoje valdančios bendrovės „Baltika Lietuva“ direktorė Viktorija Krolytė.

Tarp paskutiniųjų O. Serovos darbų yra ir „Alexander McQueen“, „Dolce&Gabbana“, „Stella McCartney“, „Roccobarocco“, „John Richmond“, „Laura Biagiotti“, „Yohji Yamamoto“, „Armani“ ir kitų mados namų kolekcijų pristatymai, fotosesijos žurnalams „Vogue“, „Marie Claire“, „Plaza“ ir kt. O. Serova taip pat yra kosmetikos kompanijų „Pupa“ ir „Lierac Paris“ veidas.

Pasak V. Krolytės, bendradarbiavimą su O.Serova „Ivo Nikkolo“ ketina pratęsti ir kitais metais, tačiau daug kas priklausys nuo modelio darbo planų. Šiuo metu iš Estijos kilusi 24 metų O.Serova gyvena ir studijuoja Milane.

 


Šiame straipsnyje: modelisveidasOlga Serova

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių