Arielė iš „Muzikos akademijos“ suplanavo Zvonkų vestuves

LNK „Muzikos akademijos“ dalyvė Arielė anksčiau dirbo vedybų planuotoja. Prieš ketverius metus ji suorganizavo savo geros draugės Natalijos Zvonkės ir Deivydo Zvonkaus vestuves.

Arielė pasakoja, kad su Natalija draugauja nuo tada, kai joms buvo po dešimt metukų. „Mes abi lankėme ir baigėme tą pačią muzikos mokyklą. Augome viename kieme, prisimenu kaip niekad  linksmas mūsų keliones "trūliku" į "muzikalkę“, - šypsosi Arielė.

Šiuo metu žymią scenos dainininkę, šou pasaulio žvaigždę Nataliją Arielė prisimena kaip talentingą dainininkę. „Gal dabar kam nors gali pasirodyti ir keista, tačiau Natalija buvo talentingiausia visame muzikos mokyklos chore. Jos vokalą gyrė visi - ir draugai, ir muzikos specialistai. Jei tik reikėdavo kur sudainuoti solo partiją, visur Natalija tikdavo... Tačiau balsui mutuojant, ji, ko gero, pertempė stygas, ir šiandien jos vokalas kiek pakitęs“, - sako Arielė.

„Muzikos akademijos“ dalyvė prisimena: kai Natalija išgarsėjo visoje Lietuvoje, vaikystės draugėms nebebuvo daug laiko bendrauti, draugystė aprimo. „Tačiau kai sužinojau, kad ji rengiasi ištekėti, tuoj pat paskambinau ir pasiūliau surengti vestuves. Ji sutiko!“.

Arielė yra baigusi renginių organizavimo specialybę, todėl vestuvių planavimo subtilybes išmano geriau nei kas kitas. Su drauge jos anuomet vertėsi renginių organizavimo verslu, turėjo įmonę.

Arielė džiaugiasi, kad Natalija ja visiškai pasitikėjo ir nesikišo į vestuvių organizacinius reikalus. „Ji man leido lietis mano saviraiškai. Vienintelė jos sąlyga buvo tokia: „Padaryk taip, kad mūsų vestuves rodytų per TV Žinias“. Ir mums pavyko - vestuves išties parodė naujienų laidos!

O rodyti buvo ką. Visi prisimena plačiai žiniasklaidos nušviestą renginį, kai Natalija su Deivydu, atvykę į Kauno rotušę tuoktis, sužinojo, jog Rotušė - užminuota... Ugniagesiai, policija, greitoji pagalba - sugūžėjo visos tarnybos, kilo didžiulė sumaištis, o Jaunieji stovėjo netekę amo. „Aktoriai, vaidinę išminuotojų būrį, išnešė iš Rotušės „bombą“ - rožinį kamuolį - ir svečiai atsipūtė: siurprizas išties pavyko. 

„Muzikos akademijos“ dalyvė išduoda, kad didžiausia gyvenimo šventė Zvonkams kainavo ne  mažai. „Kiek kainavo vestuvės? Na, galiu pasakyti, kad suma buvo penkiaženklė. Už tiek galima naujutėlaitį automobilį įsigyti... Daug investuota į gėles, kuriomis nusėtos buvo Rotušės grindys, taip pat - puota Kulautuvoje“.

Šiandien Arielė primiršusi savo mėgstamą darbą, nes augina dvi dukreles ir dalyvauja „Muzikos akademijoje“. Tačiau mergina tikina būtinai grįšianti prie renginių organizavimo. „Labai norėčiau surengti vestuves „Muzikos akademijos“ komisijos pirmininkui Mindaugui Stasiuliui. Už piktą kritiką, kurią iš jo girdžiu scenoje, aš tokią pirtį jam užkurčiau... Oj, Rotušės užminavimas atrodytų tik gėlytės...“, - juokiasi Arielė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių