Apsinuoginusi Shakira rengia šventę dar negimusiam sūnui (foto)

Dainininkė Shakira per dar negimusiam sūnui surengtą šventę gautų dovanų nepasiliks sau – jas išdalins kitiems, skelbia usmagazine.com.

Amerikoje likus kelioms savaitėms iki vaiko gimimo rengiama jam skirta šventė, vadinama „baby shower". Netrukus ją švęs ir Shakira, nusprendusi visas ta proga gautas dovanas išdalinti kitiems. Nėščia dainininkė kartu su savo draugu futbolo žvaigžde Gerardu Pique, bendradarbiaudami su UNICEF, surengs virtualią netrukus gimsiančio sūnaus pasitikimo šventę, kurios tikslas – padėti kitiems.

„Švęsdami savo pirmagimio atėjimą, jo vardu viliamės, kad gautos dovanos ir aukos patenkins kitų mažiau privilegijuotų pasaulio vaikų būtiniausius poreikius„, - savo kvietime į virtualią „baby shower“ šventę rašo 35 Shakira ir jos dešimčia metų jaunesnis mylimasis.

Siekdama pareklamuoti savo rengiamą akciją, Shakira kartu su G. Pique surengė išskirtinę fotosesiją – nuotraukoje dainininkė visiškai neslepia jau labai apvalaus savo pilvuko. Nuotrauką pora įdėjo į savo paskyrą socialiniame tinkle „Twitter".

 

Visi gerbėjai gali prisijungti prie internetinės šventės, apsilankydami jų virtualioje svetainėje. Čia jie gali nupirkti „dovaną„, kuri bus skirta skurdžiai gyvenantiems vaikams. Shakiros gerbėjai gali įsigyti 5 dolerius kainuojantį tinklelį nuo moskitų, vakciną nuo poliomelito už 10 dolerių, kūdikių svarstykles už 37 dolerius arba 110 dolerių kainuojantį maisto paketą „Therapeutic Food“, skirtą dėl prastos mitybos nusilpusiems vaikams.

Dovaną nupirkę donorai gaus asmeninę Shakiros ir G. Pique padėkos žinutę.

„Visi kūdikių besilaukiantys pasaulio tėvai viliasi ir svajoja apie savo vaikus taip pat, kaip ir mes, - sakė sūnaus besilaukianti dainininkė. - Tik ne visi turi tas pačias galimybes. Visi kartu mes žinome, kad galime tai pakeisti".



Šiame straipsnyje: Shakirapirmagimisvaikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių