Antanas Guoga: per dieną laimėjau 5 milijonus dolerių

Turtuolis. Verslininkas. Milijonierius. Dosnusis Lietuvos krepšinio rinktinės rėmėjas. Maždaug tiek lietuviai žino apie Antaną Guogą.

Dažnas, išgirdęs šio žmogaus pavardę dar prisimintų ir pokerio lošimus. Tačiau tikrieji to azartinio kortų žaidimo mastai - stulbinantys. Aštuoni šimtai tūkstančių dolerių per vieną dieną – tiek, kaip LNK gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” prisipažins Antanas, jam yra tekę pralošti.

Tačiau kita – laimėjimo suma – verčia iš kojų. Penki milijonai dolerių. Kur lyja šitokiais pinigais?! Ir apskritai kas tas Antanas Guoga, pokerio pasaulyje vadinamas Tony G?

„Užsienyje esu pokerio žvaigždė. Gal dėl to, kad nebedarau sau spaudimo, jog laimėčiau. Man pokeris – tik pramoga. Žaisdamas darau daug triukų, „cirkų”, išsidirbinėju”, - pasakoja A.Guoga.

Apie tai, kad sportiniuose pokerio turnyruose galima laimėti šimtus tūkstančių ar net milijonus, mums, lietuviams, sunku įsivaizduoti. Kaip ir pats Antanas kadaise nė svajoti nedrįso, jog taps ne kokios nors populiarios, itin žemiškos, profesijos atstovu, o...  profesionaliu lošėju.

Greitai bus dešimt metų, kaip šis lietuvis stebina visus. Ir, būdamas trisdešimt aštuonerių, pasauliniuose turnyruose pelno pirmuosius prizus, kurių sumos – iš tiesų įspūdingos.

„Dabar Australijoje laimėjau ketvirtą vietą ir beveik 243 tūkstančius dolerių. Neblogai, sakyčiau”, - sako A. Guoga.

Įkūręs dešimtis įmonių visame pasaulyje, šimtus tūkstančių paaukojęs labdarai, o Lietuvos krepšiniui per milijoną, jis taip ir nepabaigė jokio universiteto.

Nepaisant to, neseniai ėmė sklisti kalbos, kad žinomas Amerikos universitetas Guogai siūlo rašyti... daktaro disertaciją tikimybių teorijos tema.

Ir kas žino, galbūt kada nors šis iššūkis bus įgyvendintas.

Išskirtinė A. Guogos gyvenimo istorija jau šio antradienio vakarą 20.25 val. gyvenimo būdo laidoje „Neišgalvoti gyvenimai” per LNK.


Šiame straipsnyje: Antanas Guoga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dainius

Dainius portretas
Na pokerio tai ir dabar nesuprantu 21 suprantu ir dar daug žaidimų o pokeris tai kai ji gali žaisti bet kas ir priklauso tik nuo sėkmės o šiaip manau tenais didžiausias blefuotojas na apgavikas laimi

Domas

Domas portretas
Dainiau, jei nesupranti, tai kaip gali komenuoti jį? Laimės reikalas? Nejuokink :)

Robertas

Robertas portretas
Skaičiau ir garbės žodis, rodėsi, kad žiūriu LNK anonsą, įgarsintą Rūtos Miklekevičiūtės. Jei atvirai, nusibodo tiek Rūtos balsas su visada ta pačia (atseit ingriguojančia intonacija pasakojant tokio tipo tekstuką per anonsą), tiek šio stiliaus tekstai, kuriuos, ko gero, rašo vienas žmogus. Ei, keiskit kažką.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių