Andrea Zappa: ne visos lietuvės gražios, kokie gandai sklando

Ateinantį pirmadienį, balandžio 23-iąją, 17.40 val. Marijaus Mikutavičiaus diskusijų laidoje „Pabandom iš naujo“ vienas po kito grius mitai.

Lietuvoje gyvenantis italas Andrea Zappa patikins, kad ne visos lietuvaitės yra tokios gražios, kaip apie jas kalbama.

Lanksčiausiu pasaulyje žmogumi laikomas Kiros Hadgu iš Etiopijos sakys, kad su mūsų tautietėmis sunku sugyventi. O menininkės Jurgos Lago patirtis bylos, kad lietuvaitės toli gražu neskuba saistytis su užsieniečiais.

Etiopijos opozicinei partijai priklausantis Kiros Hadgu, baimindamasis įkalinimo, 2006-ųjų rugpjūtį atkeliavo į Europos Sąjungą. Kiros manė, kad tokioje šalyje kaip Lietuva nebus rasinių išpuolių, todėl nusprendė prašyti prieglobsčio. Čia jis susipažino su žavia lietuvaite ir ją vedė. „Tačiau ji norėjo pakeisti mano asmenybę, padaryti iš manęs šeimos vyrą, kuris sėdėtų namie. Visi mūsų įpročiai skyrėsi. Kiekvieną dieną ji norėdavo vieno, aš – kito. Galiausiai taip gyventi pasidarė neįmanoma“, – pirmadienį pasakos dabar jau išsiskyręs K. Hadgu.

Vieno naktinio klubo savininkas Andrea Zappa neslėps, kad pietiečiai lietuvėmis žavisi dėl to, kad jos – šviesiaplaukės. „Tačiau įsitikinau: ne visos lietuvės gražios, kokie gandai sklando“, – kalbės jis. Italo nuomone, visose pasaulio šalyse yra gražių moterų, taip pat tokių, kurios tikisi praturtėti iš svetimšalių. „Kai kurios merginos mano, kad užsieniečiai – turtingesni, todėl bando prie jų prisigretinti. Tačiau tai nereiškia, kad visos lietuvės tokios. Manau, kiekvienoje šalyje yra moterų, norinčių pinigų gauti lengvesniais būdais“, – įsitikinęs A. Zappa.

Vyrų ir moterų tarpusavio santykių specialistas Šarūnas Mažuolis laidoje apibendrins lietuvių moterų charakterio bruožus: „Lietuvoje yra daug stiprių ir intelektualių moterų. O tokioms asmenybėms patinka atitinkamo tipažo vyrai: komunikabilūs, atviri, išraiškingi. Akivaizdu, kad visa tai tikrai nebūdinga tipiniam lietuviui.“  

O koks tas – tipinis lietuvis – ir kuo už jį pranašesni kitų tautybių stipriosios lyties atstovai, jau šį pirmadienį, balandžio 23-iąją, 17.40 val. diskutuos „Pabandom iš naujo“ studijos svečiai! O gal visa tai – tik mitas?



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių