Alessandra Ambrosio labai džiaugiasi laukdamasi berniuko

Supermanekenė Alessandra Ambrosio džiūgauja sužinojusi, kad laukiasi berniuko.

„Victoria's Secret“ gražuolė savo antrąjį vaiką turi gimdyti gegužę ir sako, kad išsipildė jos svajonė susilaukti sūnaus.

„E! News“ ji sakė: „Aš laukiuosi berniuko! Taip džiaugiuosi! Jau turiu dukterį, (tad) žinau, ko tikėtis gimus mergaitei. Berniukas reiškia, kad vėl viskas bus netikėta. Mano sužadėtinis (Jamie Mazuras) taip džiaugiasi. Dabar jis turi kompaniją! Jis jau nebebus namuose, pilnuose mergaičių!“

„Jau seniai norėjau berniuko. Iš tiesų galvojau, kad mano pirmasis vaikas bus berniukas, bet tada, žinoma, labai džiaugiausi sulaukusi mergaitės. Tačiau dabar sulauksiu ir berniuko, tai - absoliučiai tobula. Tai geriausios, (kokios tik gali būti) naujienos“, - sakė ji.

A.Ambrosio papasakojo, kad jos trejų metų dukra Anja padeda mamai rinkti vardą broliui.

„Dar prieš tai, kai sužinojau lytį, turėjau daug atrinktų mergaičių vardų, bet - jokių berniukų vardų. Tai sunkiausia dalis! Turiu penkis gerus vardus mergaitėms ir, iš tikrųjų, nė vieno berniukams, - sakė ji. - Noriu ko nors, kas būtų gerai ir portugalų, ir anglų kalbomis. Negaliu būti pernelyg amerikietiška, nes mano senelė negalės ištarti!“

„Anja visiems pasakoja, kokia laiminga yra ... Ji tikrai labai džiaugiasi ir taip pat pasiūlė vardą, kuris jai patiktų ... Pasakiau jai, kad jos jam (sugalvotas) vardas galėtų būti jo pravardė“, - pasakojo supermanekenė.

Ji taip pat atskleidė, kad antrasis jos nėštumas buvo lengvas: „Jaučiuosi tikrai gerai. Man truputį pradeda skaudėti nugarą, bet triskart per savaitę užsiimu joga ir vaikštinėju paplūdimiu, tad tai padeda. Tačiau naktį prabundu kas trys valandos, tad tai nėra taip linksma. Tačiau, nekalbant apie tai, šis nėštumas buvo tikrai lengvas“.


Šiame straipsnyje: Alessandra Ambrosio

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių