Aktorius Willas Smithas keliauti laiku nenorėtų

Kelionės laiku užima svarbų vaidmenį naujausiame fantastiniame filme „Vyrai juodais drabužiais 3“, tačiau šios juostos žvaigždė Willas Smithas tikino, kad tikrame gyvenime tokie dalykai jo nedomina.

Nors dauguma žmonių mielai griebtų galimybę vėl išgyventi praeitį ar žvilgtelėti į ateitį, – W.Smithas nėra vienas jų. Garsus aktorius teigia ir taip turintis tobulą gyvenimą, tad nenorintis žaisti su likimu.

„Per ilgą laiką, kurį tyrinėju keliones laiku, sužinojau viena – jei pakeisi vieną dalyką, pakeisi viską. Aš esu visiškai patenkintas tuo, koks yra mano gyvenimas dabar. Tad nieko keisti nenorėčiau, esu laimingas. Viskas, kas anksčiau man atrodė gera ir net bloga, galiausiai išsirutuliojo teisinga kryptimi. Manau, kiekvieno valia spręsti, gerai jo gyvenimas pasisuko, ar ne. Maniškis yra visiškai tobulas“, – Foxallaccess.com sakė W.Smithas.

Per pirmąjį atidarymo savaitgalį JAV naujasis režisieriaus Barry Sonnenfeldo filmas „Vyrai juodais drabužiais 3“ pagal lankomumą nukovė net galinguosius „Keršytojus“ (angl. „Avengers“).Trečioji juosta su W.Smithu ir Tommy Lee Jonesu surinko 55 mln. JAV dolerių, o filmas apie superherojus „Keršytojai“ – 37 milijonus.

Filmą „Vyrai juodais drabužiais“ platinanti kompanija „Sony“ iš šios juostos pasauliniu mastu ketina surinkti 202 mln. JAV dolerių. Naujausias filmas startavo finansiškai geriau nei pirmosios dvi dalys 1997-aisiais ir 2002-aisiais, tačiau pabrėžiama, kad šiandien kino bilietų kainos gerokai aukštesnės.

„Associated Press“ nurodo, kad „Vyrai juodais drabužiais 3“ ir kiek anksčiau ekranus pasiekę „Keršytojai“ kol kas pačios sėkmingiausios šio pavasario-vasaros juostos.

Išvysti neįtikėtinas keliones laiku su W.Smithu ir įspūdingus ateivius iš kitų galaktikų filme „Vyrai juodais drabužiais 3“ Lietuvos žiūrovai jau gali šalies kino teatruose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių