Aktorius A. Sandleris prisipažino, jog suaugti jis dar neketina

  • Teksto dydis:

Praėjus trejiems metams po pirmosios komedijos „Nebrendylos“ įvykių Adamo Sandlerio herojus Lenis grįžo su šeima gyventi į Konektikutą, kur jis ir jo pamišėliai bičiuliai užaugo. Tiesa, šįsyk nebrendylų laukia nauja pamoka – gyvenimo išminties juos mokys jų pačių vaikai, augantys neįtikėtinai greitai.

Visuomet šauniai drauge laiką leidžiantys Lenis, Erikas (akt. Kevinas Jamesas), Kurtas (akt. Chrisas Rockas) ir Markusas (akt. Davidas Spade‘as) ir vėl nori patirti nepakartojamas akimirkas kartu ir iš širdies pasimėgauti įkurtuvių  vasara. Tačiau tai, kad vyrai vis dar tebesielgia kaip paaugliai, sukuria daugybę komiškų situacijų. Jiems nesiseka išlaikyti kietų vyrukų autoriteto jaunimo gretose ir blogiukai moksleiviai noriai vedžioja „tėvukus“ už nosies. Filmo herojų laukia nauji ir seni skriaudikai, chaosas paskutinę mokslo metų dieną ir 400 šimtai nekviestų vakarėlio svečių...

Vyriškąją auditoriją turėtų ypač nudžiuginti visuomet seksuali ir pasitempusi Salma Hayek, vaidinanti A.Sandlerio herojaus žmoną. O jaunesnius komedijų mėgėjus iš ekranų sveikins puikios figūros savininkas, vilkolakio Džeikobo vaidmeniu „Saulėlydžio“ sagoje išgarsėjęs Tayloras Lautneris.

Filme „Nebrendylos 2“ netrūks ir kitų žinomų bei įdomių veidų – netikėtu policininko vaidmeniu nustebins buvęs krepšininkas ir reperis Shaquille‘as O'Neal‘as, o vietinės mokyklos brolijos narį Kuperį įkūnijo paties Arnoldo Schwarzeneggerio sūnus, 19-metis Patrickas Schwarzeneggeris. Jam, beje, jau dabar pranašaujama puiki karjera Holivude.

Kaip apžvalgoje rašė „Entertainment Weekly“, „Nebrendylos 2“ neabejotinai patiks A.Sandlerio ir jo pokštų mėgėjams ir primins klasikinę sandlerišką anarchiją.


Šiame straipsnyje: Adamas Sandlerisaktoriusfilmas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių