Aktoriui S.Stallone uždrausta filmuotis pavojingose scenose

Holivudo aktorius Sylvesteris Stallone patvirtino, kad filmas „Nesunaikinami“ bus paskutinis, kuriame jis nesinaudojo kaskadininkų pagalba.

64 metų sulaukusi veiksmo filmų žvaigždė prisipažino, kad trilerio „Nesunaikinami“ filmavimo aikštelėje patirta rimta kaklo trauma padėjo tašką jo pastangoms visus triukus atlikti pačiam, nesinaudojant kaskadininkų paslaugomis.

Liautis rizikuoti pavojingose kautynių scenose aktoriui liepė jo asmeninis gydytojas. „Daugiau nebegaliu to daryti. Tai jau pabaiga, daugiau nieko kito neliko. Po šio filmo aš jau turėjau keturias rimtas operacijas. Gydytojas mane įspėjo, kad jei patirsiu dar nors vieną kaklo traumą – tai baigsis paralyžiumi arba dar blogiau. Nenorėjau to girdėti, bet tai faktas,“ – pasakojo aktorius.

64 metų žvaigždė prasitarė, kad toks gydytojo patarimas jam labai nepatiko. „Tikriausia dabar turėčiau susirasti kokį nors savo antrininką, bet aš nenoriu to daryti. Koks buvo „Rokio“ filmų išskirtinumas? Kad aš niekad nesislėpiau už kaskadininkų nugarų,“ – guodėsi S. Stallone.

Filmas „Nesunaikinami“, kuriame Stallone mosuoja dar savais kumščiais,  Lietuvos kino teatruose – rugpjūčio 13-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių