Aktorė P. Cruz patvirtino, kad laukiasi antro vaiko

Penelope Cruz (Penelopė Krus) patvirtino pranešimus, kad laukiasi antro vaiko, ir paskelbė, jog nedalyvaus sekmadienį Ispanijoje įvyksiančioje Goyos (Gojos) kino apdovanojimų įteikimo ceremonijoje, nes jos nėštumas jau nebeleidžia jai toli keliauti.

Anksčiau šį mėnesį daug leidinių rašė, kad „Oskaro“ laureatė ir jos vyras, aktorius Javieras Bardemas (Chavjeras Bardemas) padovanos broliuką ar sesutę savo dvejų metų sūnui, tačiau pati pora atsisakydavo patvirtinti šias naujienas.

Tačiau dabar 38 metų aktorė, kuri šiuo metu dirba JAV, buvo priversta pakomentuoti gandus, nes atmetė kvietimą dalyvauti 27-ojoje Goyos apdovanojimų įteikimo ceremonijoje, nors yra nominuota geriausios aktorės kategorijoje.

Ispanijos televizijai TVE ji sakė, jog yra „be galo laiminga ir susijaudinusi“, kad turės dar vieną vaiką, ir pridūrė, kad dėl sveikatos ir darbų neskris per Atlantą į ceremoniją.

Pirmasis P.Cruz ir 43 metų J.Bardemo vaikas Leo gimė 2011 metų sausį.

Poros romanas užsimezgė 2007-aisiais, bendrai dirbant Woody Alleno (Vudžio Aleno) filme „Viki Kristina Barselona“ (Vicky Cristina Barcelona), o 2010 metų liepą jiedu susituokė.


Šiame straipsnyje: Penelope CruzHolivudaskūdikis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių