Aktorė L. Kalpokaitė: vyras sako, kad manęs per daug

Aktorei Larisai Kalpokaitei jau ne pirmą kartą lietuviškuose serialuose tenka vaidinti valdingą, griežtą ir net piktoką moterį.

„Matyt, velkasi Baronienės (Angelinos Baronienės vaidmuo seriale „Nekviesta meilė„) šleifas“, - juokiasi L. Kalpokaitė, kuri realiame gyvenime nekuria intrigų ir nesistengia susidoroti su nemėgstamais žmonėmis, kaip tai daro jos vaidinama Valerija iš LNK dramos „Namai, kur širdis".

Tačiau dėl jai klijuojamos tvirtos moters etiketės aktorė visai nesikremta – neigiamas personažas jai savaip mielas.

„Turbūt dabar daugelis mano, kad esu būtent tokia ir kad nieko kito negaliu suvaidinti. Žinoma, kiekviename vaidmenyje stengiuosi sugalvoti ką nors naujo, kad ir paieškoti savo personaže kažko teigiamo, žmogiško, suprasti, kodėl ji taip elgiasi„, - apie Valerijos vaidmenį „WPI Vilnius“ kuriamame seriale kalbėjo L.Kalpokaitė.

Anot jos, gerą personažą ne tik sunkiau suvaidinti, bet ir scenaristams sudėtingiau sukurti jį įdomų ir patrauklų.

„Gerus personažus vaidinti nuobodu, aišku, ir gerame žmoguje yra visko, bet kur kas įdomiau vaidinti ryškų charakterį. Neigiamas personažas siužetui reikalingas, nes jis yra variklis.

Ar ir aš esu variklis gyvenime? Nežinau, kitiems lengviau spręsti. Bet pasitaiko, kad vyras mane stabdo sakydamas, jog manęs jau per daug. Tiesiog niekada nelaukiu rankų sudėjusi, kada mane kas palinksmintų – linksminuosi pati„, - kvatojo aktorė L. Kalpokaitė, naujame LNK seriale „Namai, kur širdis“ kurianti ryškų personažą.


Šiame straipsnyje: Larisa Kalpokaitėatktorėvyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

va taip

va taip portretas
o man atrodo kad ir gyvenime tokia slyksti boba...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių