Aktorė J. Drabatienė: su V. Petkevičiumi visos scenos – aistringos

„Manoji Virga – įdomi, keista, kvaila. O gal ne kvaila, tik naivi? Susidėjo su profesoriumi, nes įsivaizduoja, kad yra negraži, stora. Ji nusivylusi vyrais, niekaip nesusiranda antrosios pusės. Profesorius vis kartoja, koks yra nelaimingas su savo „boba“, o naivuolė Virga vis tikisi, kad jis paliks žmoną ir kurs bendrą gyvenimą su ja“, – paklydusių TV3 daugiaserijinio pasakojimo herojų jausmus apibūdina žavioji Jurga Drabatienė.

Net keista, kad tokia patraukli moteris turi vaidinti tą, kuri labai nepasitiki savimi. „Virga labai tolima nuo manęs. Ir patirtis su tokiu gerokai vyresniu partneriu man – pirma, – šypsodamasi sako J. Drabatienė. – Bandžiau prisijaukinti Virgą, juk negaliu būti nutolusi nuo savo personažo, teko jos paieškoti. Dabar Virga jau yra kažkur šalia – jaučiu. Tačiau namo jos neparsinešu.“

Atsidūrusi Virgos kailyje aktorė džiaugiasi vienu dalyku – filmavimo aikštelės partneriu V. Petkevičiumi. O kaip nusiteikia išskirtinėms aistringoms scenoms? „Kad su juo visos scenos – aistringos! Bučiavomės ir parke, ir kitur... Su Vidu nereikia daug dublių, jis – tobulas partneris!“ –tikina aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių