Aktorė Drew Barrymore tuoksis birželio mėnesį

Drew Barrymore birželio mėnesį savo valdose Kalifornijoje ištekės už sužadėtinio Willo Kopelmano, praneša JAV leidiniai.

37 metų aktorė ir jos būsimasis vyras, meno konsultantas, šeštadienį Los Andžele surengė jaukią dovanų būsimai nuotakai šventę, o dabar šaltiniai Eonline.com sakė, kad poros vestuvės įvyks birželio 2 dieną.

Jungtuvių apeigas atliks W.Kopelmano šeimos rabinas.

Vienas draugas minėtam tinklalapiui sakė: „Ji nori, kad viskas būtų labai asmeniška ir jauku. Ji nori viską padaryti teisingai ir būti apsupta šeimos ir draugų“.

Pranešimai apie vestuves pasirodė vis labiau sklindant kalboms, kad „Čarlio angelų“ (Charlie's Angels) žvaigždė laukiasi savo pirmojo vaiko, tačiau nei pati D.Barrymore, nei W.Kopelmanas to nekomentuoja.

Minėtas draugas sakė: „Ji nori ištekėti dar prieš tai, kai pilvukas bus pernelyg didelis, bet (iš tikrųjų) jai svarbu ištekėti prieš gimdymą. Drew ir Willas daug kalbėjosi su jo šeima apie tai, kaip ceremoniją padaryti ypatingą. Willas - toks nuostabus vyras jai. Jie garbina (vienas kitą) ir visą laiką yra kartu. Jis - geras žmogus ir bus puikus tėvas“.

Tai bus trečios D.Barrymore vedybos. Ankstesnės jos santuokos su Jeremy Thomasu ir komiku Tomu Greenu truko po mažiau nei metus.


Šiame straipsnyje: Drew BarrymoreWillas Kopelmanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių