Aktorė Cameron Diaz nežino, ar susilauks vaikų

Aktorė Cameron Diaz, naujojoje nuotaikingoje komedijoje „Ko laukti, kai laukies“ (angl. „What to Expect When You're Expecting“) suvaidinusi nėščią moterį, papuošė naujausio žurnalo „InStyle“ viršelį.

Vienos gražiausių pasaulio šypsenų savininkė su žurnalistais paatviravo apie meilę ir vaikus.

Neseniai plaukus dar pasitrumpinusi 39-erių aktorė pozuodama fotosesijos metu tikino, kad naujoji šukuosena ją išlaisvina ir leidžia jaustis lengvesne. Kalbėdama apie vaidmenį filme „Ko laukti, kai laukies“, dailiu nėščiosios pilvuku ekrane pasirodžiusi C.Diaz prisiminė buvusius savo mylimuosius. Jų gretose – tokie geidžiami vyrai kaip aktoriai Mattas Dillonas, Jaredas Leto, Justinas Timberlake‘as ir beisbolo žaidėjas Alexas Rodriguezas.

„Niekada nebūčiau atspėjusi, kad susitikinėsiu su kuriuo nors iš savo buvusių vaikinų. Jie tokie skirtingi! Tačiau aš dievinu meilę, o jos keliai įvairūs. Kai prieš kurį laiką kentėjau dėl sudaužytos širdies, vienas draugas man pasakė: „Skausmas parodo, kiek esi įgali mylėti.“ Tegu geriau mano širdis dūžta tūkstantį kartų nei niekuomet nepatiria meilės. Aš tiek daug galiu jos dovanoti“, – jausmingai kalbėjo C.Diaz.

Pasak aktorės, pagrindinė filme „Ko laukti, kai laukies“ nagrinėjama tema – kaip gyvenime priimti netikėtumus. Vienas jų itin džiugus – tai vaikai. Atžalų kol kas neturinti C.Diaz teigė patirianti visuomenės spaudimą. „Visuomenė verčia moteris galvoti, kad jų gyvenimas turėtų tekėti tam tikra vaga. Niekuomet nesakiau, kad nenoriu vaikų – tiesiog jų dar neturėjau. Nežinau, kas toliau mano gyvenime nutiks! Galbūt pati įsivaikinsiu, o galbūt susiesiu gyvenimą su žmogumi, kuris jau turės vaikų. Kas gali nuspėti ateitį? Aš nesistengiu įtikti kažkieno įsivaizdavimui, kaip turi atrodyti Cameron Diaz. Aš tiesiog būnu savimi“, – kalbėjo žinoma moteris.

Juostą „Ko laukti, kai laukies“ režisavo filmų „Auklė Makfi“ ir „Viskas normaliai!“ režisierius Kirkas Jonesas. Drauge su C.Diaz naujojoje gyvenimiškoje komedijoje pasirodys visas aktorių žvaigždynas – Jennifer Lopez, Matthew Morrisonas, Elizabeth Banks, Anna Kendrick, Brooklyn Decker, Chace‘as Crawfordas ir kiti.

„Ko laukti, kai laukiesi?“ premjera Lietuvoje numatyta gegužės 18 dieną



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių