Aistringo šokio ir romantikos gerbėjams – filmas „Ženk pirmąjį žingsnį“

  • Teksto dydis:

Turbūt kiekvienam pažįstama romantiška Romeo ir Džiuljetos istorija, o jei ją prisotinsite šokio, gausite naująjį filmą „Ženk pirmąjį žingsnį“ (angl. „Make Your Move“). Aistros šokių aikštelėje ir už jos ribų, šeimų nesantaika ir dviejų širdžių plakimas it būtų viena – jau nuo rugsėjo 13 dienos Lietuvos kino teatruose.

Romantikos ir liepsnojančių šokių prisotinta juosta „Ženk pirmąjį žingsnį“ neabejotinai patiks tiems, kurie neliko abejingi filmams „Šokis hip-hopo ritmu“ (angl. „Step Up“) ar „Pasilik paskutinį šokį“ (angl. „Save the Last Dance“). Šįsyk pagrindiniai įsimylėjėlių vaidmenys teko choreografui, profesionaliam šokėjui ir aktoriui Derekui Houghui, kuris tapo Doniu, bei Pietų Korėjos muzikos žvaigždei BoA, įkūnijusiai Ają.

Meilės istorija rutuliojasi Niujorke. Donis čia atkeliauja ieškoti laimės, o jo vyresnis brolis Nikas jau gali džiaugtis nemenka sėkme – jo valdomas naktinis klubas, kuriame nuolat vyksta šokių pasirodymai, yra labai populiarus. Trokšdami gauti galimybę pasirodyti jo scenoje nuolat atkeliauja vis nauji talentai iš viso pasaulio. Viena tokių merginų – žavinga ir charizmatiška šokėja Aja.

Vieną vakarą Donio ir Ajos keliai netikėtai susikerta. Juos suveda šokis, tačiau abu jie pajunta, kad tai – naujo jausmo pradžia. Nors jaunuoliai trokšta puoselėti meilę, lengva nebus. Paaiškėja, kad Aja yra didžiausio Donio brolio konkurento jaunesnioji sesuo. Abi šeimos kategoriškai priešinasi įsimylėjėlių laimei ir tik jų jausmų tvirtumas ir bendra svajonė gali padėti jiems būti kartu.

Filmo „Ženk pirmąjį žingsnį“ režisieriumi tapo Duane’as Adleris, parašęs scenarijų tiek filmui „Šokis hip-hopo ritmu“, tiek „Pasilik paskutinį šokį“. Juostoje epizodinį vaidmenį atliko ir itin populiarios Pietų Korėjos grupės „TVXQ“ dainininkas Yunho.

Meilė, šokiai ir per kraštus besiveržiančios emocijos – jau nuo rugsėjo 13 dienos filme „Ženk pirmąjį žingsnį“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių