Aistė Smilgevičiūtė ir „Skylė“ - Kaune ir Klaipėdoje

Penktadienį - Kaune, šeštadienį - Klaipėdoje koncertuos Aistė Smilgevičiūtė ir grupė "Skylė". Koncertas Kaune, Didžiojoje VDU salėje įvyks 19, Klaipėdoje, koncertų salėje - 18 valandą.

Šį rudenį Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ išleido dar vieną leidinį „Sapnų trofėjai“ - antologinį grupės albumą, apimantį charakteringiausias dainas nuo pat grupės įsikūrimo iki dainų, kurios dar neskelbtos, naujos.

Koncertuose bus atliktos dainos iš šio albumo, o taip pat iš vieno sėkmingiausių grupės darbų „Povandeninės kronikos“, klausytojų pamėgti kūriniai iš albumų „Babilonas“, „Lukiškių pieva“, roko operos „Jūratė ir Kastytis“ duetai, kiti kūriniai iš kompozitoriaus Roko Radzevičiaus ir grupės SKYLĖ bagažo.

Atėjusieji išgirs ir visiškai naujų dainų iš šiuo metu kuriamo grupės projekto „Broliai“, skirto Lietuvos partizaniniam judėjimui.

"Albumas „Sapnų trofėjai“ - tai mūsų laimikis, kurį įgijome per ilgus metus. Sapnai niekada nepaklūsta galutiniams išaiškinimams. Taip ir grupės kūryba - daugiasluoksnė, atitrūkusi nuo buities, su sava mitologija - muzika nepaklususi apibrėžimams. Ją bandyta dėlioti į lentynėles bet nesėkmingai. Trofėjai vieniems holuose pagarbiai eksponuojami briedžių ragai ar šernų iltys, kitiems - moterys ar vyrai. Mums trofėjai - dainos. Jas traukiame iš kūrybinės erdvės - tai, ką pavyksta išžvejoti iš sapnų bei panašių būsenų ir yra laimikis,“ - mintimis dalijosi Rokas Radzevičius, grupės „Skylė“ siela, kompozitorius ir dainininkas.

Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“ kviečia susitikti jaukiuose ir šiltuose koncertuose - kartu praleisti laiką ir paklausyti gyvo atlikimo. Aistės balsui antrins ne tik gitara, akordeonas, būgnai, fleita, bet ir kiti mažiau įprasti instrumentai. Jūsų laukia beveik dvi valandos tikros muzikos šventė.

Atlikėjai: Aistė Smilgevičiūtė (balsas), Rokas Radzevičius (akustinė gitara, balsas) Mantvydas Kodis (akordeonas), Kęstutis Drazdauskas - fleita, Jonas Krivickas (elektrinė gitara), Gediminas Žilys (bosinė gitara, kanklės), Salvijus Žeimys (mušamieji).


Šiame straipsnyje: skylė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių