Aistę Paškevičiūtę vaikystėje pravardžiavo mopsu

Laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės namuose gyvenanti katė Vasia ne iš karto gavo šį moterišką vardą, mat įsigijusi pūkuotą keturkojį Aistė buvo įsitikinusi, jog tai – katinas, todėl pakrikštijo jį Vasilijumi! Apie Vasios krečiamas išdaigas mergina pasakos šį sekmadienį 11.45 val. TV8 kanalo laidoje „Keturkojis šou“.

Laidos vedėjai Skaivai Jasevičiūtei Aistė prisipažins: „Gyvenimo be gyvūnų – neįsivaizduoju. Tiesa, į mano namus nuolat pakliūna augintiniai, turintys labai įdomius charakterius: tai užsispyrę, tai nuo nieko nepriklausomi.“

A. Paškevičiūtės mama TV8 žiūrovėms prasitars, jog Aistė ir jos katė Vasia turi vieną bendrą bruožą: „Vos tik kas nutinka, tuoj pat ima ‚šiauštis‘ ir purkštauti.“

Paklausta apie svajones, Aistė ne tik prisipažins, kad norėtų auginti mopsų veislės šunį, bet ir atskleis savo vaikystės paslaptį – vaikai ją pravardžiavo mopsu, nors ji toli gražu nepriminė šio apvalių formų šuniuko.

Taip pat laidoje – intriguojantis siužetas apie dingusius ir vėl namus suradusius gyvūnus. Laidos vedėja Skaiva iki šiol negali pamiršti siaubingų trijų dienų, kai iš namų buvo dingęs vienas jos taksas: „Tai buvo nemiegotos naktys, skelbimų gaminimas ir klijavimas, o galiausiai paaiškėjo, kad taksas tiesiog pavogtas kėsinantis iš šeimininkų gauti pinigų. Teko patenkinti vagių reikalavimus ir ketvirtą dieną šuniukas grįžo namo“.

Skaivos ir Aistės patirtis auginant numylėtus gyvūnus – jau šį sekmadienį, gegužės 13-ąją, 11.45 val. laidoje „Keturkojis šou“ tik per TV8.


Šiame straipsnyje: Aistė Paškevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių