A.Guoga pirmus pinigus uždirbo turguje pardavinėdamas pomidorus

Pirmuosius savo pinigus milijonierius Antanas Guoga uždirbo ne lošdamas pokerį, o septynerių metų pardavinėdamas pomidorus Alytaus turguje.

„Mano pomidorai buvo geriausi, ir aš juos greičiausiai parduodavau“, - pasakoja A.Guoga, tuomet gyvenęs kaime pas svetimus žmones.

Pirmąjį milijoną jis uždirbo spekuliuodamas valiutomis Honkonge, bet pinigus iššvaistė. Jam teko dukart pradėti nuo nulio viską praradus.

„Alkanas bėga greičiau. Ir lietuviai dabar turi daug galimybių imtis verslų ir aplenkti konkurentus“, - tokį patarimą duoda Antanas.

LNK laidoje „Valanda  su Rūta“  šio ketvirtadienio vakarą A. Guoga ir kiti turtingi, ne vieną milijoną uždirbę žmonės patars, kaip uždirbti ir kaip elgtis su pinigais. Laida bus rodoma 19.19 val. per LNK.

„Kai atsirado sveikatos problemos, pinigai man nepadėjo“, - pareiškė viena turtingiausių Lietuvos moterų Irena Matijošaitienė, atsakydama į vedėjos Rūtos Mikelkevičiūtės klausimą, ar piniguose laimė.

Irena sako net nežinanti ir neskaičiuojanti, kiek milijonų valdo jos šeima.

Tuo tarpu Viktoras Uspaskichas savo turtą vertina puse milijardo. Paklaustas, kiek pinigų turi piniginėje, Viktoras per laidą pasigyrė viską išleidęs pasipuošti. Ir, matyt, nemelavo, nes ant bato tebešvietė kaina – 1000 dolerių.

Laimės mokytoju save vadinantis Darius Ražauskas kaip daugelis jaunų žmonių sukosi versluose, darė karjerą, dirbo naktinio klubo direktoriumi, gerai uždirbo, bet pamatė, kad laimės dėl to tik mažėja.

Jis išsikėlė gyventi į kaimą, vasarą miega po žvaigždėtu dangumi ir skaito paskaitas apie laimę. Pinigų sumažėjo keliskart, bet jis tapo kur kas laimingesnis.

Kokią laimę atranda milijonieriai ir atsisakiusieji didelių pinigų, kaip uždirbti milijonus ir neprarasti laimės – šį ketvirtadienio vakarą „Valandoje su Rūta“ pasakos ne tik milijonieriai, bet ir pinigus į meilę iškeitęs žinomas dirigentas Gintaras Rinkevičius, per krizę likęs tik su skolomis likęs dainininkas Andrius Rimiškis, ypatingą šokoladą ir ledus kuriantis verslininkas Domantas Užpalis bei etikos žinomas Giedrius Drukteinis.

Jis paprieštaravo visiems turtuoliams ir pareiškė, kad laimė vis dėlto piniguose, tik mūsų milijonieriai nemoka to vertinti.


Šiame straipsnyje: Antanas Guoga

NAUJAUSI KOMENTARAI

burundukas

burundukas portretas
Idomi glamuriniu zurnalu veido klaipedecio Antano Boso praturtejimo istorija.Kaip pasakoja legendos ,Antanui Bosui tevas paliko 13 kg auso ir iskeliavo i amzinybe.Antanas ta auksa deklaravo ,paverte i litus -ir patapo milijonieriumi.

apie viska pagalvota

apie viska pagalvota portretas
ne piniguose laime , laime tureti mylima darba uz 680 i rankas per menesi

tadas

tadas portretas
aha, o buves kauno meras salikelius pardavinedamas uzsidirbo milijona.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių